Rozkopaný chodník Pri Struhe

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Eduard Rybár 04. októbra 2018

Dobrý deň. Poprosím o riešenie nášho problému. Pred cca 10 dňami zvonila po domoch partia robotníkov s ponukou opravy chodníkov (výmena asfaltu) za finančnú odmenu vraj zo zvyšného asfaltu z inej stavby. Toto sme odmietli. Dňa 28.9. počas našej neprítomnosti ( bol doma len náš vnuk) nám títo robotníci napriek nášmu nesúhlasu chodník rozkopali a od nášho vnuka pýtali zálohu 100 eur. Vnuk nám volal čo sa deje pred domom a my sme sa urýchlene vrátili domov. Samozrejme, že robotníci už tu neboli nakoľko im vnuk oznámil že im žiadne peniaze nedá. Podotýkam, že doplatok po vykonaní prác mal byť 500 eur!!! Vieme o viacerých takýchto prípadoch. Teraz máme pred domom kopu asfaltu a rozbitý chodník.

04. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory
05. október 2018

Obyvateľka

Zrejme toto isté sa stalo aj na Koncovej ulici č.13? Hrôzostrašne rozprestretý asfalt, zalepený kraj cesty, ktorý bráni plynulému pohybu vody. Z úradu sa nič nevyriešilo, veď načo.
11. október 2018

Martin

Na Dorasteneckej 41 takyto pofiderny asfalter tiez vytrhal asfalt.
31. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Pán starosta ho dal riešiť nielen našim pracovníkom, ale aj polícii.
Pracovníci našej hospodárskej správy už asfalt odstránili. Občania boli upozornení v rozhlase, aj na web stránke, aby si dávali pozor.
Ako nás informovala mestská polícia, podozrivých brigádnikov už riešili aj oni.

S pozdravom


Mária Horváthová
sekretariát starostu
01. december 2018

Eduard Rybár

Náš problém nepovažujeme za vyriešený, nakoľko máme pred domom ešte stále rozkopaný chodník. Máme obavu, že teraz v zimnom období môže prísť k úrazu. Bolo nám povedané, aby sme vás netlačili pretože máte toho veľa tak sme netlačili a sme tam kde sme ... Dúfam, že v prípade nejakého úrazu pred našim domom preberiete zodpovednost, nakoľko o probléme ste vedeli už začiatkom októbra. Ďakujem za skorú odpoveď. Eduard

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania