Neporiadok na ihrisku Smolenická

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Lubos 08. októbra 2018

Na ihrisku za domom (Smolenicka ulica 14 a 12) je neporiadok. Rozbite flase od alkoholu, zvysky jedal, injekcne striekacky... casto sa tam vyskytuju pochybne typy ludi. Bolo by dobre aby tam policia hlavne vo vecernych hodinach vykonavala caste pochodzky (teraz tam nic take nerobi).
Pod stromami pri bytovom druzstve su z nedavnej veternej smrste napadane konare.
Na rovnakom ihrisku zmizol maly odpadkovy kos.
Pri kasine je nelegalna skladka odpadu.

24. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dňa 13.09.2018 bola vykonaná kontrolná obhliadka detského ihriska na Smolenickej ulici č. 14. Následne bol podnet, týkajúci sa znečistenia v areáli ihriska odstúpený na priame vybavenie Miestnemu podniku verejnoprospešných služieb Petržalka, ktorý tiež zabezpečil osadenie chýbajúceho odpadového koša. Príslušný vlastníka kontajnerového stanovište na Budatínskej 1/A (herňa), bol písomne vyzvaný na odstránenie znečistenia v súlade so VZN 2/2014 o dodržiavaní čistoty a poriadku na území mestskej časti. Na základe výzvy bol odpad z bezprostredného okolia kontajnerového stanovišťa odstránený v stanovenej lehote.


Mestská časť BA-Petržalka
24. október 2018

Lubos

Dakujem za vybavenie aj odpoved. Verim ze aj mestska policia bude castejsie kontrolovat tuto oblast. Opilci, striekacky atd. ... Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania