50 odtieňov asfaltu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

V riešení

Po vymene tepelnych rozvodov, pouzili zamestnanci zly odtien asfaltu. Vyzera to otrasne. Okrem toho neustale znecistuju verejne priestranstvo ( chodniky , cesty ) pieskom, hlinou a porusuju VZN o case stavebych pracach ? Bolo by mozne zabezpecit zamestnanca na urade, ktory vzdy pred koncom pracovnej doby obehne a skontroluje ich pracu ?

10. október 2018

Martin

Toto je hadam len zly zart, recesia alebo prebytok volneho casu, ze niekto "reklamuje" tmavsi asfalt. A ze 50 odtienov? Ja vidim len dva. Ten starsi vpravo je stary typ liateho asfaltu posypaneho svetlou kamennou drtou, aky sa dnes uz kvoli vysokej cene nerobi a ten vlavo je obalovana kamenna drt, ktora je zhutnena valcom alebo vibracnou doskou. Skuste sem hodit nejaky vzorkovnik asfaltovych zmesi, ze ktora farba by Vam vyhovovala. Asfalt je cierny vzdy a to ze je cernejsi je len tym, ze je cisty. Za rok, ked sa medzery medzi kamenivom zanesie prachom a povrch trochu zvetra od slnka tak sa farba vyrovna - rozdiel bude len v hrubosti povrchu.
25. október 2018

Miša

Keď sa medzery medzi kamenivom zanesú prachom a inými nečistotami, tak tie medzery budú mať akú farbu ?
Vtedy nastane ten pravý vzorkovník 50 odtieňov. Chodník nikdy pri takto rozdielnom (sfušovanom) povrchu nikdy nebude mať rovnakú farbu povrchu.
25. október 2018

Psickar

Chalani, ak sa riesia taketo stavebne upravy, tak v stavebnom povoleni je vratit do povodneho stavu. Devinska po vymene teplovodnych rozvodov vyzera hrozne, mohli sme mat konecne pekne chodniky, ale dostali sme tuto fuserinu.
11. február 2019

Odpoveď samosprávy

Spomínané chodníky sa v súčasnosti kontrolujú, firma Teplo GGE má povinnosť vrátiť verejné priestranstvá a komunikácie zasiahnuté stavebnou činnosťou vrátiť do pôvodného stavu.
Kto? Teplo GGE
Kedy? v 1. polroku 2019

Sekretariát starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania