Čistenie komunikácií

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
migel001 22. septembra 2013

Zdravim, vytlky na vnutroblokovych komunikaciach nam uz MC dala tento rok konecne opravit a tak by som sa chcel spytat, kedy planuje MC cistenie tychto komunikacii? Ako mozno vidiet z prilozenych obrazkov, pri krajoch ciest je uz dlhodobo kopec spiny a odpadkov, co si potom nosime do domov na topankach alebo nam ho vietor nafuka pred branu.
Pozn. spina a odpadky su aj dalej popri garazovych statiach pod terasou.

Vopred dakujem za odpoved

26. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet sme zaslali miestnemu podniku VPS, ktorý pre nás zabezpečuje aj čistenie komunikácií. Treba však dodať, že pri finančnej situácii, v akej sa samospráva nachádza, sme radi, že sme dokázali opraviť výtlky a niektoré havarijné stavy na cestách, ktoré máme zverené do správy. Vláda nás tlačí stále do ďalšieho a ďalšieho šetrenia a tak nám neostáva veľa peňazí aj na zametanie či čistenie komunikácií, navyše mnohé bývajú zatarasené zaparkovanými autami a nedostane sa k nim potrebná technika. Podčiarkujeme, že nie všetky cesty a komunikácie na území Petržalky sú v správe mestskej časti.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
27. november 2013

migel001

Dobry den,

co sa deje s tymto podnetom? Prisla jesen, pomaly zima, vietor nam pravidelne fuka liste a spinu z cesty do bran. Ano, listie bolo odpratane len z travnikov, ale pokym sa odpratalo, vietor ho nafukal aj na komunikacie a odtial ho uz nikto neodpratal. Nemalo by byt aj toto sucastou odpratavania listia?
Komunikacia na obrazku nie je "zapratana" vozidlami a rovnako priestor pred nedalekymi garazami. Takze toto ako vyhovorka neobstoji.
29. november 2013

johnny

Cca 2 mesiace dozadu bola ulica už vyčistená
30. november 2013

migel001

Zdravim, jedno vycistenie pred 2 mesiacmi je fajn. Urcite lepsie ako nic predtym, ale bolo by fajn cistenie opakovat - ako pisem vyssie napr. urcite pri upratovani lista. Sucasna situacia na obrazku v prilohe. (Prilozil by som aj viac obrazkov, ale k jednej aktualizacii to zrejme nejde.)
16. december 2013

migel001

Preco sa tu neda znovuotvorit podnet ak ho niekto priskoro uzavrel? Musim zadat novy?
16. december 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, migel001,
ak máte námietky proti tomu, že je podnet označený ako vyriešený, uveďte prosím svoje argumenty a status podnetu môžeme zmeniť.
S pozdravom
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
16. december 2013

migel001

Vidte moju aktualizaciu podnetu vyssie - 30. november 2013
Pridal by som aj dalsiu foto, ako to vyzeralo minule na Jasovskej pod branou, ale nie je to tu mozne.
16. december 2013

Admin Bratislava-západ

migel001, ak bol pôvodný podnet vyriešený, no obnovil sa starý problémový stav, navrhujem zadať nový podnet s prípadným odkazom na pôvodný podnet. Vyhovuje Vám takéto riešenie?
Miro Ščibrany
02. apríl 2014

Angela

Dobry den,
chcela by som sa opytat, ci by sa dalo nieco urobit s odpadkami, ktore su porozhadzovane pri zeleznicnom priecesti aj vo vedlajsom lesicku v Petrzalke (vedla budovy Relaxx, na Einsteinovej ulici). Su tam porozhadzovane pet flase, papier, umela hmota, ale najde sa tam aj elektronika a rozny iny bordel... Vopred dakujem.
02. apríl 2014

Odkaz pre starostu

Navrhujem, aby ste to nafotili a poslali ako nový podnet, tým docielite, že na to bude samospráva reagovať.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania