Aktualizovať podnet
Plné koše . Námestie hraničiarov

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Plné koše . Námestie hraničiarov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

dobry den chcel by som nahlasit dva tyzdne plne kose a celkovo som si vsimol po celej petrzalke sa to nejak zhorsilo co sa deje ?

10. október 2018

zuzka

u nas v okoli gercenovej som si vsimol tiez kose kopcom
12. október 2018

tyno

Človek nestačí hlásiť podnety o plných košoch v Petržalke na rôznych miestach, neviem, za čo berie firma zodpovedná za túto prácu peniaze ???
12. október 2018

jana

Plne kose

zdravim u nas su uz dva tyzdne plne kose a aj inde v okoli
28. október 2018

Zuzana

O týchto absolútne nepraktických košoch som dala info aj v dotazníku Mladá Petržalka ,
neviem kto ich navrhol ,a preco sa vôbec osádzali . Nemajú striešku, vrany tam vydzobávajú zbytky jedál , vynášajú to von a keď je vietopr, tak je bordel úplne všade. Pravdou je aj to, že obyvatelia sem hádžu komunálny odpad. ...
29. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vyprázdnenie košov a čistenie v ich okolí bolo zabezpečené prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka.

Mestská časť BA-Petržalka
29. október 2018

Zuzana

Asi nie je v poriadku, že niekto musí napísať na samosprávu, že sú plné koše. Keď ich osadzovali , tak vedia kde sú, dokonca niektoré očíslované. Tak predpokladám, že existuje nejaký harmonogram na ich vyprázdňovanie. Je asi nedostatočný - jeden takýto kôš sa zaplní v podstate za deň ,sú miesta kde prejde cez deň veľa ľudí, niekde práve len minumum.
29. október 2018

tyno

A kontroluje niekto ako si Miestny podnik plní svoje povinnosti pri vyprázdňovaní košov ? To musia občania upozorňovať na to, že asi nie ? Keď nestačí kapacita košov, osaďte ich na túto terasu viac .Potom ľudia hádžu odpadky tam, kde ich napadne a nie tam, kam patria.
04. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za vyriešený.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania