Zber na bioodpad pri pastierni Vajnory

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Z 11. októbra 2018

po týždni neodvezený odpad lákajúci rozne skupiny ludí (tzv.recyklantov), cez ulicu prechádza denne vela ludí z MHD, detí, cyklistov, preto pochopitelne prichádza k roznym stretom a vyhýbaniam sa s individuami, žiadame o vyčistenie odpadu, (táto ulica nie je monitorovaná políciou )

17. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň občan Z,
Ďakujeme za podnet ktorý ste nám poslal. Na fotkách zo zberného dvora je odpad pozostávajúci zo zbytku stavebného dreva a iného stavebného materiálu. Ani jeden stých odpadov na tento zberný dvor nepatrí. Tento zberný dvor je určený na zelený odpad. Náš pracovník v niektorých prípadoch nedokáže zabezpečiť aby si ten kto privezie nevhodný odpad ho odviezol aj naspäť. Zatiaľ to podľa možnosti triedi, čo sa dá pridá do najbližších kontajnerov a pri konci obdobia prevádzky zberného dvora zabezpečíme kontajner a odpad odvezieme.
Odvoz odpadu je dohodnutý s externou spoločnosťou a realizuje vždy keď sa kontajnery naplnia. Naši zamestnanci sa snažia udržať zberný dvor podľa možností v čo najväčšom poriadku. Zaregistrovali sme však aj prípady keď občan dovezie a prehodí odpad aj cez plot v čase keď je zberný dvor zatvorený. Ocenili by sme aby občania, ak vidia v okolí pohybovať sa podozrivé osoby, informovali o tom mestskú alebo štátnu políciu.


Bc. Ivan Görcs
vedúci hospodárskej správy
Mestská časť Bratislava - Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania