Posunutie značky, alebo vyznačenie na vozovke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Roman Hokuspokus 15. októbra 2018

Ak vodic prichadza od Prievozskej ulice a na prechode sa otoci na Kosicku do protismeru a zaparkuje na poslednom volnom mieste(bez presahu na cyklocestu ovsem), nevsimne si znacku zakaz zastavenia. Ta je posunuta o par metrov pred uroven prechodu medzi pruhmi Kosickej ulice. Stacilo by znacku posunut o par metrov dopredu, pripadne vystrafovat koniec parkovacieho pruhu(od konca po znacku). Z fotky sa zda, akoby bola ciara cyklocesty na tomto mieste prerusena, ale je iba znicena a nevyznacena. Cirara urcujuca parkovacie miesta je suvisla od zaciatku do konca. Privolana policajna hliadka sa ma pokusila utesit tym, ze sem chodia davat papuce stale. Ano, pasca na vodicov ako tato je urcite dobry zdroj penazi.

15. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den, dakujeme za podnet. Poziadame o stanovisko dopravneho experta.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
16. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,
podla prislusnosti, ulica a nalezite dopravne znacenie patri do kompetencie magistratu, MC don nemoze na zaklade urcenych pravomoci zasahovat (cize ani menit ho). Podnet postupujeme magistratu hl.m. SR na zvazenie v prospech zmeny ktoru navrhuje zadavatel podnetu.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
22. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
12. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu bol spracovaný projekt dopravného značenia, kde bolo navrhnuté na komunikácii Košická umiestniť pri vyústení komunikácie Tekovská novú zvislú dopravnú značku B 34 „Zákaz zastavenia“ s dodatkovou tabuľkou E 8b „Priebeh úseku platnosti“ viditeľnú pre vodičov vchádzajúcich na komunikáciu Košická od Tekovskej. Taktiež bolo navrhnuté existujúcu zvislú dopravnú značku B 34 doplniť o dodatkovú tabuľku E 8a „Začiatok úseku platnosti“. Projekt bude predložený do Operatívnej komisie pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení Magistrátu hl. m. SR Bratislavy. Po odsúhlasení Krajského dopravného inšpektorátu bude postúpený na určenie cestnému správnemu orgánu. Po vydaní určenia realizáciu zabezpečí oddelenie správy komunikácií magistrátu.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
Podnet preposielame na príslušné oddelenie.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu a veríme, že Vaša skúsenosť v budúcnosti bude s našou komunikáciou lepšia.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
27. marec 2023

Luboš Šmidák

Otrasne spravovanie podnetov zo strany magistratu mesta Bratislavy, prepacte.

Plané reakcie pocas rokov 2018-2021 a potom ponechané osudu. Zlepsite sa.

Podnet mozete oznacit ako vyrieseny, aj ked sa situacia vyriesila uplne inak, a to tym, ze cela budova sla dolu, stavia sa nova (Zwirn) a organizacia dopravy sa kompletne zmenila.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania