Realizovana "oprava lavicky"

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý
meno
martina benedikovicova 12. októbra 2018

Dobry den, adoptovala som si ihrisko gelnicka ba raca a od aprila ziadam opravu prasknutej lavicky a chybajuceho srobu.Az po urgencii v juli sa veci trochu pohli bohuzial opacnym smerom. Bol vymeneny srob v prasknutej doske co je nepochopitelne, nasledoval dalsi mail aky to malo vyznam ked cela doska je prasknuta a poskodena.Odpoved vraj sa doda aj nova doska.Prikladam fotku " opravy" na staru dosku pripevnili kusok novej. Pritom je cela prasknuta.Takze asi takto sa riesia detske ihriska pricom deti sa mozu zranit.Nechapem ci nie su fin.prostriedky na jednu jedinu dosku a hlavne iba promo snaha na adopciu v skutocnosti sa nic neriesi.

15. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

MÚ Rača zabezpečuje každoročne kontrolu bezpečnosti prvkov na detských ihriskách odborne spôsobilou firmou. Tak tomu bolo aj tento rok.

Na uvedenom ihrisku bolo vo vzťahu k prevažovacej hojdačke konštatované chýbajúce skrutky na sedákoch.

Na hojdačke sme následne vymenili sedák (robil sa na mieru) a skrutky. Doska, o ktorej hovoríte, je lepená z niekoľkých častí a prasklina, ktorá je na vrchnej časti, nie je nedostatok, pre ktorý by sa musela celá doska vymieňať.

Chápeme Vašu obavu, ale uisťujeme Vás, že nebezpečenstvo zlomenia nehrozí.

Ďakujeme za pochopenie

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania