Chybné prevedenie bezbariérovosti na Bottova ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Layla Al-Karagholiová 14. októbra 2018

Upozorňujem na chybné / neodborné prevedenie bezbariérovosti novej cesty a obrubníkov na Bottova ulica (dočasná autobusová stanica). Všetky nájazdy napriek rekonštrukcii začínajú od 5-7cm prevýšením. Zároveň vybudované nové vyhradené parkovacie miesto pre ZŤP pri vchode do Alza je úzke a obkolesené vysokými obrubníkmi. Prosím o kontrolu celej tejto zákazky.

14. október 2018

Jerome

amaterizmus
15. október 2018

Jardo Mladší

to Ba bezbarierový štandard
19. august 2019

Anonymný užívateľ

Bottova-parkovanie-problémové

Dobry den, chcel by som poprosit upravit parkovacie miesto pre vozickarov pred vchodom do docasnej autobusovej stanice na Bottovej ulici. Na obrazku vyznaceny vjazd do boxu je zvyseny o hranu a pre vozickara to znamena pri vjazde do tohto boxu: pribrzdit, seknutie a zase pridanie plynu. Naspat je to to iste a okrem toho pri vacsom zatazeni auta sa spodok auta skrtne o tuto zvysenu hranu. Mohli by te tuto hranu prosim zarovnat, aby vjazd a vyjazd auta s vozickarom bolo plynuly a bezpecny prosim? Dakujem
19. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet preverí stavebný úrad. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
19. august 2019

Layla Al-Karagholiová

Dobry den. Som prekvapena, ze niekto zareagoval na moj prispevok z minuleho roka 2018. Problem nie je o prijazde autom! Ja som na inv. voziku a ked tam pridem autom, tak nevystupim z neho, lebo obe (2) vyhradene parkovacie miesta su uzke, jedno je obohnane z 3 stran obrubnikom a najazdy nie su najazdy, ale len skosene obrubniky. Ziaden najazd okolo budovy nie je bezbarierovy a urcite nesplna normy! Ja ho na inv. voziku nevyjdem sama!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania