Pouličné osvetlenie - orez konárov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Natka 15. októbra 2018

Dostat sa k nasmu domu (Kadnarova 54) vecer je mozne len po tme, hoci na ulici osvetlenie funguje! Osvetlenie sa cele nachadza v korunach stromov a listi a tak osvetluje chodnik len minimalne, maly okruh priamo pod svetlom Prejst cez parkovisko, ktore by mohlo rovno byt tymito lampami osvetlene je nemozne bez prirucnej baterky . Brania tomu stormy - su to jasenovce vsetko invazivne druhy .. ziadam orezat vsetky konare na tychto 2 stromoch rovnobezne s chodnikom..nie len malu dieru v konaroch .. Lampy v konaroch ani neviediet..
prosim o orez 2 stromov - lampa pred kadnarovou 64 a lampa pred Kadnarovou 52. MInuly tyuzdne nam tuodrezali 2 male konare,ktore tu navyse nechali..Vobec to nepomohlo osvetleniu.

18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

orez konárov pri svetlách uličného osvetlenia zabezpečila za základe objednávky MU v Rači spoločnosť
Arbor Vitae - Arboristika, s.r.o.. Orez uskutočnila s ohľadom na zachovanie celkového vzhľadu dreviny, ale aj umožnenie prenikania svetla na chodník. Podľa obyvateľov protiľahlého domu, na základe požiadavky ktorých ( v zastúpení správcu ) sa orez uskutočnil, bol orez dostatočný a situácia v osvetlení sa zlepšila. Situáciu preveríme na mieste. Vezmite prosím do úvahy aj skutočnosť, že ide o listnaté dreviny a situácia sa vzhľadom k ročnému obdobiu mení zo dňa na deň.
Ďakujeme za pochopenie


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
24. október 2018

Martin U

Lampa pred domom Kadnárova 54 už má priestor na svietenie aj medzi stromami.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania