Elektronické zaslanie žiadosti

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Peter Marsal 17. októbra 2018

Dobry den
Chcem sa opytat, preco neni moznost zasielat ziadosti napr. O obnovenie povolenia na vyhradene parkovacie miesto na dalsi rok... elektronicky? Vdade sa prezentuje, ze statne institucie by chceli obcanom pomahat a tato moznost by bola velka pomoc, ak nemusi ist obcan osobne na mestsky urad do podatelne.
Dakujem

18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Samozrejme, že môžete žiadosti zaslať elektronicky, neviem prečo by ste nemohli. Všetky potrebné tlačivá a postup sú už dávno zverejnené na našom webe v časti "Potrebujem vybaviť": https://www.dubravka.sk/sk/Potrebujem-vybavit/Uzemny-rozvoj-a-zivotne-prostredie/Parkovanie.html

Žiadosť spolu s prílohami môžete zaslať priamo mailom kolegom na miestnom úrade alebo prostredníctvom elektronických služieb magistrátu https://esluzby.bratislava.sk/ alebo cez ústredný portál verejnej správy https://www.slovensko.sk/sk/titulna-stranka Nezabudnite vždy na potrebné prílohy.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
18. október 2018

Peter Marsal

Dobry den

dakujem za odpoved , Vasa kolegyna pani Dasa Chalupkova mi odpovedala na Email , ze moznost zaslania elektronickeho podania tu neni , iba osobne na Podatelni.

Pekny den
Peter Marsal
19. október 2018

Alena

"Vyriešené", ale ako v Kocúrkove. Jeden tak a druhý opačne. Tak ako to vlastne je?
22. október 2018

Odpoveď samosprávy

Áno, je to možné podať elektronicky.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania