Neosvetlený chodník Považanova 2

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Tomas Buzinger 21. októbra 2018

Dobry den, na chodniku od parkoviska na Povazanovej 2 na chodniku smerom ku kostolu chyba osvetlenie. Na chodniku sa navyse pri dazdoch v najnizsom mieste drzi voda, do ktorej sa lahko po tme stupne. V pripade mrazov hrozi posmyknutie. To som hlasil minuly rok, nakolko vsak uz bol rozpocet MU na opravy vycerpany, malo sa to riesit tento rok. Mohlo by sa to prosim opravit este pred zimou a pridat tam aj osvetlenie?

22. október 2018

Odpoveď samosprávy

Verejné osvetlenie v Bratislave má na starosti magistrát a jeho prevádzku zabezpečuje Siemens. Za posledné 4 roky nám v Dúbravke Siemens doslova "odpílil" niekoľko desiatok lámp a do dnešného dňa ich nenahradil všetky novými a funkčnými. Roky žiadame magistrát, Siemens, primátora o urýchlené riešenie tejto situácie, ktorá je na viacerých miestach vyslovene nebezpečná ale okrem prísľubov sme sa ničoho iného nedočkali. V tejto situácii nevidíme reálne akékoľvek rozširovanie verejného osvetlenia o nové úseky.

Prepadnutý chodník popri novom kostole sme opravili a miesto kde sa po daždi zdržiavala voda sme opravili tohto roku, viď foto.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
06. júl 2021

Martin

Prepadnutý chodník je opäť naspäť.
14. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dnes o 7:30h bola krátka a intenzívna búrka. O 9:30h je chodník suchý, priechodný bez mláky. Nevylučujeme, že po dlhodobom daždi na ňom zostáva voda, ale to bude vtedy na viacerých miestach v Dúbravke a nie je možné a ani vhodné všetku vodu z Dúbravky okamžite odviesť do kanalizácie.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
16. júl 2021

Tomas Buzinger

Voda sa drží na chodníku najmä pri výdatnejších búrkach. Je to frekventovaný chodník smerom ku kostolu a LIDLU, tak by to prosím o preverenie keď bude dlhšie pršať ako hodinu. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania