Nebezpečný chodník / cyklochodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Peter Hýrošš 22. októbra 2018

Chodník zvlnený, rozbitý, fotografie hovoria za všetko... Viem, že má 3 majiteľov, ale treba to riešiť.

29. október 2018

Odpoveď samosprávy

Tento chodník nie je súčasťou plánovaných cyklotrás prechádzajúcich Dúbravkou. Keďže má rôznych majiteľov k jeho zásadnej oprave pravdepodobne dôjde až pri ďalšom rozvoji predmetného územia. Mestská časť opravuje a bude pokračovať v opravovaní predovšetkým tých úsekov chodníkov a komunikácií, ktoré sú súčasťou oficiálnych cyklotrás v Bratislave.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
30. október 2018

Peter Hýrošš

Je to chodník spoločný pre cyklistov aj pre chodcov, tak to treba riešiť ako chodník pre chodcov (a nie ako oficiálnu cyklotrasu, také niečo aj v Dúbravke existuje, okrem toho minima ?). Používajú ho hlavne chodci a bežci, cyklisti ho práve pre tento problém obchádzajú krížom z Harmincovej po trávnatej ploche alebo pokračujú až k Imetu po chodníku, ktorý je iba pre chodcov... čo by nemali.
17. september 2020

Peter

Chodník nie len že je v havarijnom stave, ale už zarastá okolitou zeleňou a kríkmi a čoskoro bude nepoužiteľný. Ak tu mestská časť nič nezmôže, keďže chodník má vraj troch majiteľov, tak nech ich vyzve na riešenie situácie. Minimálne o zeleň a kríky majú povinnosť sa postarať.
17. september 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania