Blokovanie vjazdu do parkoviska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Lucia 23. októbra 2018

Vo vjazde do parkoviska pravidelne parkujú autá, ktoré potom blokujú vjazd pracovníkom OLO a väčším autám. Spôsobujú tiež problém pri vychádzaní z parkoviska, lebo bránia výhľadu na cestu.

23. október 2018

Odpoveď samosprávy

Vyznačíme zákaz parkovania žltou čiarou. Potom je treba volať už len mestskú políciu kedykoľvek tam bude stáť vozidlo porušujúce dopravné predpisy.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
25. október 2018

Martin Kováč

p. Lucia, myslim ze tam mate dost miesta aby ste vedeli vyjst. Takymto sposobom ste nas vsetkych obrala o minimalne 4 parkovacie miesta :/ DAKUJEME! ... Vsak mate vyhradene miesto :) ... Myslim ze je tam dost miesta aj pre smetiarov. Samozrejme vsetko zalezi od vodickych zrucnosti ... Nehnevajte sa ale ked neviete vyjst cez min 3m priechod doporucujem navstivit kondicne jazdy v autoskole :)
25. október 2018

SelfMan

Tu si mozete overit preco niekde nebol odvezeny odpad:
https://www.olo.sk/evidencia-neodvezeneho-odpadu/ (info za posledne 3 dni)
08. november 2018

Dagmar

Vážený pán Kováč,

Nakoľko je to otvorená diskusia rada by som sa zastala pani Lucie, ktorá poukazuje na problém vjazdu/výjazdu na parkovisku pred bytovým domom Hanulovej 1. To či ma niekto vyhradené parkovacie miesto, alebo nie je každého osobná voľba. Každý vodič dobre vie, že zákon ukladá, aby nebránil vjazdu ani výjazdu motorových vozidiel. To, že mestská časť uvádzanú lokalitu vjazdu bude riešiť duplicitou zákona o cestnej premávke, vyznačením vodorovným dopravným značením žltou čiarou, nie je riešenie pre vodičov, ktorí neovládajú pravidlá cestnej premávky. Čo sa týka vodičov smetiarskeho vozidla, sú veľmi veľkí profesionáli, ktorí dokážu zacúvať a zvládnuť takmer akýkoľvek vjazd na pár centimetrov tak, aby nepoškodili cudzie vozidlo. Preto na vás apelujem, aby ste si dodatočné skúšky spravil za účelom doplnenia vedomosti o cestnej premávke, kde je dovolené parkovať a kde nie.
19. november 2018

Odpoveď samosprávy

Vjazd je upravený vodorovným dopravným značením V12b (neprerušovaná žltá čiara), ktorá vyznačuje úsek, kde je z obidvoch strán tejto čiary zakázané zastavenie a státie vozidiel.

Ing. arch. Pavel Gašparovič
Vedúci oddelenia územného rozvoja a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania