Špina

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Tereza 24. októbra 2018

Dobrý deň, na trávnatom priestore pri malom kruhovom objazde medzi ulicami Budovateľská, Skladištná a Súťažná pravidelne spávajú ľudia bez domova, ktorí všade naokolo po sebe zanechávajú špinu, roztrhané šatstvo, kartóny, periny a najmä výkaly. Miesto sa nachádza pod plotom záhrady, ale aj na úzkom páse pri Budovateľskej 10. Cez víkend sme to so susedmi upratali, ale dlhodobo sa to takto riešiť nedá. Prosíme Vás, začnite túto situáciu riešiť!

26. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

tuto lokalitu evidujeme ako problematicku kvoli bezdomovcom ktori miesto znecistuju. Dodavatel prac VPS chodi miesto priebezne cistit.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
26. október 2018

Tereza

Dobry den,
dakujem za odpoved. Myslim, ze cistenim tejto lokality nevyriesime dlhodoby problem. Treba nieco spravit s bezdomovcami, ktorych sem laka blizka Samoska a vhodny kut na spanie. Treba im ponuknut alternativu, resp. pomoct cez Vagus a pod. Ak budu mat kde spavat, snad sa sem nebudu vracat za alkoholom a kamaratmi.

S pozdravom,
Tereza
12. november 2018

Tereza

Dobrý deň, ľudia bez domova sa sem stále vracajú. V okolí majú niekoľko ležovísk, je tu príšerná špina, najmä okolo smetných košov a na trávniku. Viete s tým prosím vás niečo spraviť?
Ďakujem
16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

chapeme dobry umysel s VAGUS a odporucanim na podobne organizacie. No v prvom rade musi miestny urad plnit povinnost ktora mu z funkcie vyplyva - zabezpecovat cistotu a poriadok. Dodavatel prac VPS povazuje rozhodene oblecenie za smeti. Dane miesto zaradime do pravidelnej kontroly pre vycistovacie prace.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania