Nedokončený chodník okolo novostavby na Račianskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Peter Oravec 23. októbra 2018

Okolo novostavby Pri mýte na Račianskej ulici ostal nedokončený chodník, resp. chodník v dezolátnom stave (štrk, smeti, burina, rozbité obrubníky...) Prosím o dokončenie/opravu chodníka.

25. október 2018

Andrej

hlavne, ze vsade vypisuju o uzasnom projekte, ale toto na fotkach neuvidite!!! ale ako pozeram Vase fotky, tak hlavne , ze pre AUTA JE TAM MIESTO a pohodlne sa tam dostanu aj cez strk. kto je zodpovedny za tento stav???Ako sa opovazuju takto nechat verejne priestranstvo , ktore bolo zdevastovane kvoli sukromnym zaujmom...dakujeme novym obyvatelom v novej nadcasovej bytovke
01. november 2018

Jerome

Zase basnicka otazka:

Stavebný úrad Nové Mesto :nič, nič? Nekontroluje, nevidí, nechce vidieť ?
06. november 2018

Michal

Na tom strkovom divokom parkovisku idu stavat dalsie byty (namiesto povodne schvaleneho parkovacieho domu)..takze asi cakaju kym sa aj to dokonci.
https://reality.etrend.sk/byvanie/penta-v-projekte-pri-myte-meni-parkovaci-dom-na-bytovku.html
07. november 2018

Jerome

Dufame, ze im to nechvalia a vraj prisna norma?!

Projekt mal pôvodne pre 329 bytov priniesť zhruba 750 parkovacích miest. Dôvodom bola prísna a často kritizovaná norma prijatá ešte za primátora Milana Ftáčnika, ktorá podľa developerov nereflektovala realitu. Bola prijatá aj z dôvodu, že sa malo v krátkom čase rozhodnúť o spoplatnení parkovania na uliciach a zákaze parkovania na chodníkoch, čo sa ale doteraz nestalo.
07. november 2018

Peter Oravec

Michal, Jerome, pôvodný projekt bol Slovany a ten bola celkom iná káva... ale nie o tom som chcel. Bez ohľadu na to, či je tento realizovaný projekt hotový alebo tam má ešte niečo stáť (pôvodne parkovací dom, teraz asi obytný dom/polyfunkcia), tak to nebude hotové skôr než za tri-štyri roky a dovtedy by tam mal byť tak či onak urobený normálny chodník okolo Račianskej. Vďaka.
18. december 2018

Peter Oravec

Chodník urobili, podnet je vyriešený. Ďakujem.
18. december 2018

Peter Oravec

Chodník urobili, podnet je vyriešený. Ďakujem.
18. december 2018

Andrej

vyborne! somrad,ze aj na biku sa da...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania