Torzo červenej Hondy - vrakovisko Za stanicou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Lukáš Bartošovič 24. októbra 2018

Na mape to vyzerá ako parkovisko, keď sa prejdete priamo na miesto nájdete vrakovisko. Zatiaľ sa na ňom nachádzajú dva vraky, jeden je už nahlásený tu https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/57786/nepojazdny-vrak-auta . Druhým vrakom je prakticky oholená karoséria so sklami a pár súčiastkami navyše. Vozidlo sa nachádza v zadnej časti "parkoviska" a je prakticky celé schované v kope starých pneumatík a iného neporiadku. Tabuľky EČV nemá, ani nálepky EK/TK (alebo ich ekvivalenty). Jediným identifikátorom je číslo VIN JHMED93700S202056. Slovenské databázy k nemu nepriradili nič, vyzerá to teda na zahraničnú registráciu, resp. neprihlásený dovoz. "Auto" nemá kolesá, ani len motor, ak v ňom boli nejaké prevádzkové kvapaliny, už dávno vytiekli. Do šrotu s ním! Vďaka.

24. október 2018

Jerome

Asi básnická otázka: ako je možné , že inšpektori verejného poriadku nie sú v teréne a TOTO nevidia??
26. október 2018

Peter Poštolka

Ulice za stanicou a elektrarenska sú klasickým prikladom "uzemí nikoho"
Kedysi boli sučastou CHZJD teraz volne pristupne a prejazdne a sídli tu kopec firiem. Ale o ulice sa MC vobec nestara, žiadne koše, chodníki iba tak kde ich prilahla firma postaví, tie pôvodne sa už pomali ale isto menia na štrk. Odpad pri ceste nikto nezbiera a stare auta tu je možne odstavovat ako na vrakovisku, ibaže okoloiduci ich po čase začnú rozoberat kto čo potrebuje tak si zoberie. Takže otazka znie či ulice sú v sprave MC Nove mesto alebo nie?
lebo inšpektory VP sem určite nechodia
30. október 2018

Lukáš Bartošovič

Ako sa hovori, na Slovensku je to tak, rovnake plati aj pre MC Nove Mesto. Zvykli si na stav, kde sa pocas kralovania "Dimitrovky" o oblast starali zamestnanci fabriky a po zruseni sa postaraju miestni podnikatelia. A aj sa staraju (vlastne "staraju"), nie je nahodou, ze sa v okoli autoservisov, pneuservisov a tuningovych firiem vyskytuje nadlimitne mnozstvo starych a/alebo nepojazdnych vozidiel. Vedia to urcite aj kompetentni a pokial sa tam neudeje nieco vazne (napr. poziar), nebudu sa miesat do aktivit miestnej "slachty". Akiste ste sa boli pozriet aj dalej, date mi za pravdu, ze cim vyssie orientacne cislo pri ulici 'Za stanicou', tym horsi stav. Co sa tyka spravy, je to rozne - vacsiu cast spravuje Magistrat, nieco vlastnika nema a zopar izolovanych ploch vlastnia sukromnici, vid https://tinyurl.com/y745sypl
20. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnetom sa zaoberá oddelenie verejného poriadku.

Kancelária starostu
25. február 2019

Peter Poštolka

Ten vrak tam už davno nie je, ale bordel okolo sa stale rozširuje!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania