Prestavba na Záhradnickej 46/A

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Roman K. 26. októbra 2018

Zmena vyzoru stavby, zevraj len prekrytenie terasy - a robi sa tretia izba so zateplenim, bordel vo dvore neodpratany stavebny material ktory na zastresenie terasy akosi nesedi, počas prestavby a ani teraz kedze nie je dokončene nebolo a do dnes nie je označenie - oznamenie o vykonanvani stavebnych uprav, pracovalo sa aj v casoch na ktore sa samotny susedia stažovali /napr. 7:30 rano, 22:00vecer atd/

29. október 2018

Andrej

pekna drzost! dufajme ,ze urad co najskor zakroci!
12. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

proti praci cez sviatky miestny urad vydal VZN 8/2009, avsak bol napadnuty prokuratorom ako diskriminacny. Preto bohuzial plati - tak ako pred uvedenym VZN - obmedzenie hluku kvoli nocnemu kludu.
Co sa tyka detailov ohladom realizovanej stavebnej upravy, stavebny urad bol poziadany o vyjadrenie.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
12. november 2018

Roman K.

Dobrý den

prečo doteraz nebol nikto z uradu na kontrolu stavby? Stavba pokročila do takého štadia bez stavebného povolenia, že dnes sa dá povedať že zmenila vonkajsiu vyzáž budovy. Z vonku je vidno že ide o stavbu zateplenú s plastovými oknami a nie len o dočasné prestrešenie terasy. Y toho priestoru sa vytvára nový obytný priestor ktorý by mal podľa nášho názoru aj dosah na rozpočítanie obytnej časti bytu (zmena z 2izbového na 3izbový byt) nakoľko vznika nová miestnosť. Príde niekto na reálnu kontrolu kedže je stavba hotová?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania