Platené parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Parkovisko by malo byť nonstop v prevádzke, alebo od určitého času zadarmo. Kto potrebuje len niekoho vyzdvihnúť by nemusel platiť hodinovú tarifu za parkovanie.

25. september 2013

Peter

ak chces len niekoho vyzdvihnut mozes stat hore pri taxi sluzbach max 5 minut tusim, je tam znacka si to pozri hore

http://goo.gl/maps/iH9Cw
26. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Námestie F. Liszta je v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy a magistrát určuje na svojich pozemkoch podmienky, za akých či už samotné hlavné mesto alebo prenajímatelia pozemkov prevádzkujú platené parkovisko. Váš podnet sme preto zaslali kompetentným pracovníkom magistrátu s požiadavkou o nápravu.

S pozdravom,


Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk
28. september 2013

diky

Peťo, skús tam hore zaparkovať...v lepšom prípade ťa odtiaľ budú vyháňať taxíky a v horšom vďaka nim nič nebude voľné... asi by to chcelo ako na letisku, pár minút zadarmo (nemusí byť hneď ako tam 15, ale dajme tomu 5-10) na tom parkovisku s rampou a bolo by po probléme. + stanoviská taxíkov zrušiť-obmedziť a zvýhodniť MHD-konečnú.
29. september 2013

Peter

hej uz som tam niekoho vyzdvihoval. dohodol som si presny termin a bolo to ok. neviem si predstavit keby vlak meskal a musel by som tam byt dlhsie. mohli by taxiky trubit kolko chcu. by ma zaujímalo kto ten cas stopuje. jediny kto by ta mohol upozornit su policajti ze si prekrocil cas. ale ak tam budes sedieť v aute a čakať. bude to ok. si myslim. pamätám si aj situaciu na parkovisku s rampou. prekroceny cas parkovania o jednu minutu a ujo nekompromisne pytal za celu hodinu.
23. október 2014

Jozef

no hlavne ta tabula na to 5 minutove parkovanie je umiestnena tak, ze ani srnky netusia, z ktorej strany toho ostrovceka to plati... z jednej totiz stoja trolejbusy MHD, z druhej je to zablokovane taxikmi, ale napriek tomu ta tabula podla logiky umiestnenia plati skor na tu zastavku MHD... takze je to tam len pro-forma, ako vsetko v tomto meste...
...a potom sa cuduju, ze ludia uz neriesia a zaparkuju kde sa da...
02. november 2015

Odpoveď samosprávy

Vyriešené, spominané parkovanie je umiestnené hornej časti námestia Franza Liszta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania