Dlhodobo odstavené auto na Pažítkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Hanka 26. októbra 2018

Dlhodobo odstavene auto bez pohnutia uz viac ako 6 mesiacov, zabera ostatnym miesto na parkovanie. Vypršaná TK od 10.3.2016.

02. november 2018

Michaela Biharyova

Toto auto už asi rok rieši okresný úrad. 13.4.2018 nadobudlo právoplatnosť rozhodnutie okresného úradu o nariadení vykonať technickú a emisnú kontrolu mimo ustanovených lehôt, a okresný úrad mal následne začať konanie vo veci trvalého vyradenia vozidla z premávky, čo ale do dnešného dňa nezačal.
08. marec 2019

Hanka

Ako je mozne, ze to auto si tu veselo parkuje dalej bez platnej STK a EK uz viac ako dva roky? Tym, ze je problem oznaceny ako nerieseny znamena, ze uz sa riesit ani nebude? Asi budeme musiet pockat kym to auto nerozoberu bezdomovci a postupne ho neodvezu do zberu, co sa tu uz pred par rokmi stalo.
12. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prípade, že uvedené vozidlo má platné EČV, ale je bez platnej EK alebo TK bude postúpené na príslušný Okresný úrad - odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií na priame vybavenie, nakoľko riešenie takýchto vozidiel je v jeho kompetencii.


Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
15. apríl 2019

Michaela Biharyova

Vozidlo som ešte v novembri 2017 nahlasovala na okresný úrad. Podľa najnovších informácii vo februári nadobudlo právoplatnosť rozhodnutie o vyradení vozidla z prevádzky. Teraz sa čaká na odobratie ECV.
27. jún 2019

Michaela Biharyova

Vozidlo už má výzvu
02. september 2019

Lukáš Bartošovič

zdravim, dajme tomu, ze by ta vyzva bola datovana ku 27.06.2019 (tipujem skorsi datum), potom ku dnesku bezpecne uplynulo 60 dni a mozeme odtahovat
napriklad aj preto, ze vozidlo bolo vyradene z evidencie https://www.stkonline.sk/spz/BL321KX
15. marec 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, polrok po uplynuti vyzvy by snad mohlo dojst k odtahu, vozidlo je v zlom technickom stave a svojim vzhladom vyrazne narusuje estetiku ulice
03. jún 2020

Michaela Biharyova

Odtiahnuté mestskou časťou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania