Odpad zo žumpy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
vlado 27. októbra 2018

poprosime o vycistenie nelegalneho vypustenia zumpy nad priehradou , kazdorocne min 2 krat pravidelne na to iste miesto niekto znecisti, cele okolie, ako aj cely esteticky dojem v okoli kde sa chodia hravat deti! hned vedla su miesta na opekanie a na vyuzivanie volneho casu a preto by bolo vhodne celu tuto zalezitost posudit a urobit predbezne opatrenia. Dakujeme za VYCISTENIE!

07. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dňa 7.11.2018 pracovníci MU Rača – oddelenia životného prostredia uskutočnili obhliadku uvedeného miesta. Na uvedené miesto nebol vyvezený obsah žumpy. Ide s najväčšou pravdepodobnosťou o nános z čistenia odvodňovacieho rigolu alebo žľabu. V navezenom materiáli prevažujú drobné kamienky a blato. V minulosti obdobný materiál na uvedené miesto vyviezli pracovníci BVS. Situáciu preveríme.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
09. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa telefonickej informácie získanej dnes na Slovenskom vodohospodárskom podniku, OZ Bratislava ide o nánosy z čistenia poldra na Banskom potoku, čistenie ešte nebolo ukončené. Nánosy sa sem pravidelne vyvážajú na preschnutie a po ukončení prác a preschnutí ich odvezú. Potvrdili nám, že ide o zmes bahna a štrku, nie je v tom žiadne nebezpečná látka.

Ďakujeme za pochopenie


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
09. november 2018

Odkaz pre starostu

test komentaru

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania