Pri mlyne-Zničená, špinavá cesta cez železničné priecestie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Uzavretý
meno
Martin Bak 28. októbra 2018

Dobrý deň
Odkedy začali stavebné práce na diaľničnom obchvate je železničné priecestie zničené, platne pri koľajniciach pod váhou náklaďákov prepadnuté, treba ísť pomaly 5km/h, plus kopec špiny, štrku, blata, a to bola cesta za priecestím nedávno rekonštruovaná. Mesto ako správca cesty by malo stavebníka pokutovať a dať mu priecestie opraviť na jeho náklady.
S pozdravom

29. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešime veľké množstvo podnetov (nielen prostredníctvom tohto odkazu), prosíme o pochopenie a trpezlivosť. Ďakujeme.

S pozdravom


Mária Horváthová
sekretariát starostu
09. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pán starosta Ing. Ján Mrva preposlal Váš podnet dodávateľovi stavby, ako aj magistrátu hlavného mesta, aby bola zjednaná náprava.
Podľa zistenia nášho pracovníka dodávateľ zabezpečoval polievanie - umývanie cesty – počas dňa a boli tiež prítomní pracovníci, ktorí metlami čistili koľajnice.
Je jasné, že oprava miestnych komunikácií bude po výstavbe takej veľkej stavby ako obchvat absolútne nevyhnutná.
Žiaľ, hluk, prach, výfukové plyny, ako aj dodatočné zdržanie tam sú a budú, kým sa to nepostaví.
Prosíme Vás preto o pochopenie.

S pozdravom



Mária Horváthová
Sekretariát starostu
MČ Bratislava – Vajnory
12. december 2018

Floralys

ked budeme cakat na opravu zelez. priecestia do konca stavby tak uz ani vlaky neprejdu lebo ta cesta a kolejnice budu v uplnom dezolatnom stave.
12. december 2018

Martin Bak

Prechod cez zel.trat je zdevastovany a po par mesiacoch bude neprejazdny ak sa s tym nic nespravi, ta intenzita zataze bude coskoro neunosna. A mali by sa na to pozriet aj zeleznice do akej miery im to nici kolaje kvoli bezpecnemu prejazdu vlakov.
07. február 2024

Martin Bak

Priecestie bolo po dokončení D4 opravené, avšak teraz ako sa začali práce na rozšírení D1 a dokončení križovatky s D4 je v rovnakom stave ako je uvedené v podnete. Zhotoviteľ stavby má na úseku cesty vrátane priecestia nasadený traktor s čistiacou vlečkou, čiže snaží sa to prečisťovať, ale reálne to vôbec nepomáha. Striktne vzaté, tento podnet je vyriešený ale problém bude až kým D1/D4 nedokončia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania