Zmena parkovania na parkovisku pod lesom Potočná ul.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Martin Bak 28. októbra 2018

Dobrý deň
Tešil som sa keď po mojom podnete sa na Potočnej ul. vyznačilo parkovisko. Avšak rozum ostáva stáť nad realizáciou. Plne podporujem nutnosť vyznačenia otočiska pre autobus, ale nie takto a okrem toho parkovacích miest mohlo byť viac. Aby ľudia neriskovali papuču, parkujú pred značkou Zóna, čo je kontraproduktívne lebo sa tým zužuje miesto na ceste. Celé zle, parkovisko treba premyslieť a preznačiť.
S pozdravom

05. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Potočná ulica aj s otočkou autobusov je v správe magistrátu, podnet preto posielame kolegom na magistráte a žiadame o nápravu.

Ďakujeme

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
09. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
30. november 2018

Odpoveď samosprávy


Dobrý deň,

k predmetnému podnetu uvádzame nasledovné: parkovisko na komunikácii Potočná pod lesom bolo navrhované v spolupráci s DPB, a. s., nakoľko linka mestskej hromadnej dopravy sa nemohla dostať na zastávku MHD „Potočná“ z dôvodu parkujúcich vozidiel. Preto bol spracovaný návrh projektu dopravného značenia, kde bola navrhnutá nová organizácia dopravy na predmetnej ploche. Projekt bol predložený do Operatívnej komisie pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení Magistrátu hl. m. SR Bratislavy, kde bol Krajským dopravným inšpektorátom odsúhlasený a následne cestným správnym orgánom určený.

Na parkovisku je vyznačený maximálny počet parkovacích miest, tak aby zostala voľná komunikácia Potočná, ktorá smeruje do lesa a zároveň bol zanechaný dostatočný priestor pre otočenie autobusu mestskej hromadnej dopravy.

Ďakujeme za porozumenie a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
20. apríl 2022

Martin Uváček

Aktuálny stav riešenia podnetu? Udiala sa od roku 2018 nejaká zmena?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania