Zabetónované miesto pre strom na Brnianskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Peter Devinsky 01. novembra 2018

Dobrý deň, rád by som upozornil na pomalé ubúdanie stromov pri základnej škole Dubová. Najprv na mieste po suchých odrezaných stromov bola do jedného voľného miesta osadená značka ("vynikajúca " náhrada za strom) a teraz pri rozkopávke chodníka kvôli elektrickým káblom bolo druhé voľné miesto pre nový strom zabetónované. Jedná sa zrejme o nepozornosť cestárov, ktorí toto miesto omylom zabetónovali. Keďže chodník ešte nie je dokončený, žiadam zodpovedný úrad o okamžitú nápravu a ideálne vysadenie nových stromov do prázdnych miest, pokým sa chodník neopraví a nezaasfaltuje. Ďakujem.

01. november 2018

Jerome

Kocúrkovo
06. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. november 2018

Peter Devinsky

Vyasfaltované
26. november 2018

Peter Devinsky

Podnet bol uzatvoreny ako uzavrety, ale nic sa nezmenilo. Miesto pre strom sa neobnovilo, namiesto druheho stromu je osadena znacka. Takze uplne bezdovodne sme prisli o dalsie dva stromy v nasom meste.
26. november 2018

Jerome

Najjednoduchšie riešenie pre mesto/mestá/ : vyrúbať stromy a zasfaltovať, nevadí,že stromy, zeleň... zachytávajú vlahu, ktorá potom neodpteká do kanálov /ak nie su upchaté/,atď.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania