Stavebný ruch Pri prachárni/Kalinčiakova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Katarina Adamkovicova 08. novembra 2018

Byvam na kalinciakove ulici 4, v blizkosti stavby Zimak residence. Momentalne je 19:51 a na stavbe sa stale hlucne pracuje. Ako mam tuto situaciu riesit?
Este by som rada dodala, ze v Novom meste byvam od roku 2009 a je neuveritelne, ako sa zmenilo za poslednuch par rokov k horsiemu, konkretne Kalinciakova ulica a okolie. Esteze ma coskoro caka stahovanie 🙌🏼

09. november 2018

Andrej

Katarina, a co sa zmenilo k horsiemu? okrem prebiehajucej prestavby...
11. november 2018

Jakub

Správanie sa stavebníkov objektu Zimak residence je celkovo kapitola sama o sebe. Arogantná ci*ánska banda, hlučná od skorých ranných hodín až do večera, vyhradzujúca si priestory široko ďaleko od svojho staveniska a tým obmedzujúca parkovanie obyvateľov, dokonca odťahovanie ich áut, ničenie chodníkov/ciest/zámkovej dlažby pri miestnom ihrisku, atď, atď.
12. november 2018

Jozef

Dobrá aktuálna fotka. asi už pred sťahovaním. :)
12. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnetom sa zaoberá oddelenie územného konania a stavebného poriadku.

Kancelária starostu
12. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia územného konania a stavebného poriadku bola stavebníkovi adresovaná výzva na dodržiavanie podmienok stavebného povolenia, aby ich neporušovali predovšetkým v noci a v dňoch pracovného pokoja ústavné právo na primeraný odpočinok a právo na priaznivé životné prostredie a zároveň, aby počas stavebných prác dodržiavali ustanovenia Vyhlášky MZ SR č. 549/2007 Z.z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prípustných hodnotách hluku, infrazvuku a vibrácií a o požiadavkách na objektivizáciu hluku, infrazvuku a vibrácií v životnom prostredí.





Kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania