Zastávky primestskej dopravy Bratislava - Nové Mesto

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Matej Adam 09. novembra 2018

Dobry den,obraciam sa na vas ako obyvatel objektu III Veze a zaroven zastupca vlastnikov v tomto objekte. Priamo pred nasim bytovym domom sa nachadzaju zastavky primestskej dopravy vyuzivane spolocnostou Slovaklines.Verim ze vam zalezi na kulture cestovania a zabezpecenia isteho zakladneho vybavenia nastupist. Aktualne tieto nastupistia ktorymi prejdu denne stovky cestujucich funguju bez adekvatnych pristreskov a nedisponuju ani dostatocnym poctom odpadkovych kosov.To vedie k tomu ze cestujuci sa nemaju kde schovat pred nepriaznov pocasia pocas celeho roka a tak sa schovavaju v prevadzkach III Vezi alebo priamo pred vchodmi. Taktiez znecistenie na nastupistiach a v okoli je neunosne.Tymto vas chcem poziadat o napravu a spatnu vazbu aky a ci vobec existuje plan na dobudovanie nastupist.

12. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
15. november 2018

Andrej

na pohodlie cestujucich sa nemyslelo a malo sa uz davno,ked to tam rekonstruovali...ale koho zaujimaju nejaky cakajuci na bus...vacsina tych ludi ani nema volebne pravo v BA...
28. apríl 2019

Matej Adam

Dobry den, nieco nove ohladom tohto podnetu?
27. február 2020

Matej Adam

Koncom roka sme aj na zaklade tlaku cez peticiu dostali odpoved z magistratu ze budu osadene 4 nove moderne zastavky v tomto priestore najneskor do konca jari.
10. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prvom rade by sme sa Vám chceli ospravedlniť za neúplnu komunikáciu v minulosti. V minulom a tomto roku sme na jej zlepšení usilovne pracovali a veríme, že Vaše ďalšie skúsenosti na tomto portáli sú lepšie.
V druhom rade sa Vám chceme ospravedlniť, že sme podnet nevyriešili do konca jari ako sme sľúbili. Iste však chápete, že pandémia a jej prvá vlna mala dopady na všetky oblasti fungovania magistrátu a museli sme sa situácii prispôsobiť.
Nakoľko ste dostali plnohodnotnú odpoveď na petíciu veríme, že všetky detaily Vám vysvetlené boli a preto iba stručne zhrnieme riešenie.
Stav z nedávnej minulosti bol zapríčinený investorom Troch veží, ktorý zbúral pôvodnú zastávku v tejto lokalite. Bohužiaľ stiesnené priestorové pomery nám riešenie podnetu veľmi sťažili. Ospravedlňujeme sa týmto za dlhšie obdobie riešenia podnetu.
Pred nedávnom boli na mieste osadené 4 nové prístrešky. Veríme, že výrazne zlepšia podmienky pre verejnú dopravu a postupne ju tak v očiach ľudí zatraktívnime.
Taktiež by sme Vás chceli ubezpečiť, že pracujeme aj na podnete na výsadbu zelene na Bajkalskej. Rokujeme so správcami inžinierských sietí a hľadáme spoločný kompromis, ktorý by nám výsadbu umožnil uskutočniť s istotou, že by korene stromov neboli v budúcnosti poškodené pri opravách inžinierských sietí.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
03. júl 2021

Matej Adam

Zastavky su osadene, podnet sa moze uzavriet :) Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania