Parkovanie na trávniku

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Parkovanie na ulici Mlynské nivy je ako v rozvojovej krajine. Pri kruhovom objazde pri krížení s Plynárenskou ako sú stojany Slovnaftbike sa po novom už veselo parkuje na trávniku.Bez akejkoľvek odozvu našej drahej polície.A tie autá parkujúce v zeleni teraz už len v blate.....

14. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

parcela 21844/2 patri magistratu hl.m.SR.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
15. november 2018

Andrej

uz som aj ja daval podnet a x krat ho aktualizoval...ziadne riesenie magistrat neponukol a ani nic s tymto nespravil...hanba tym ludom co tam pracuju ,navzajom by sa mali usmernovat...firmy nech zebezpecia poriadok, ich ludia tam nicia verejne priestranstvo...to iste pri strabagu z druhej strany...
16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
23. júl 2019

Jardo Mladší

stále to nemáte vyriešenie?????poprosíme opať zaslať
24. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý den,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
24. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme opätovne informovali kompetentné oddelenie.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
29. júl 2019

Michal Kováč

Problem lokality je akutny nedostatok bezplatnych parkovacich miest v pomere k poctu ludi zamestnanych v biznis centrach po okoli. Dalsiu ranu tomu dalo spoplatnene parkovanie za billboardami (na uvodnej fotke) pritom uz teraz to parkovisko zarasta burinou nakolko ceny su neprimerane vysoke. Myslim ze sa snazite hasit lesny poziar zahradnou hadicou. Jednoduche riesenie tu nieje a parkovanie tam bude pokracovat tak ako je ci sa vam to paci alebo nie aj keby policia robila represiu denno denne (uz to skusali, po par tyzdnoch to vzdali).
03. október 2019

Jardo Mladší

dosť chorá argumentacia.Nie je kde parkovať tak veselo budeme tolerovať porušovanie zakonov?Divne že vo Viedni taketo niečo si nikto nedovoli.
03. október 2019

Michal Kováč

Pan Jardo vy sa cudujete sustavnemu porusovaniu zakonov? Deje sa to vsade nielen na tomto mieste. Nielen parkovanie, ale aj popijanie alkoholu na verejnosti, rusenie nocneho kludu a kopec inych prehreskov proti obcianskemu spolunazivaniu. Tiez sa to ticho toleruje... sme ina kultura. Niesom zastanca porusovania zakonov. Ale chapem ludi co tam parkuju. Radsej by som mal v meste poriadok ale treba zacat od tych co su pre spolocnost pritazou, nie od ludi co poctivo pracuju (napriek tomu ze postihovat tu zle parkujucich je jednoduchsie ako vykazat sfetovaneho bezdomovca z mesta a postarat sa aby sa nemohol vratit). Plus spomenul som ze obsluznost MHD v lokalite je katastroficka? Ale mam dobre spravy od Jula kedy som pisal prispevok vela ludi co tam parkovalo preslo na alternativnu dopravu takze problem sa vyriesi casom aj sam. Len si musi viac ludi uvedomit ze existuju cenovo dostupne kolobezky co idu 70km/h teda rychlejsie ako auta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania