Parkovanie pri Tržnici - Šancová

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 14. novembra 2018

Je nutné urýchlenie dopravným značením znemožniť parkovanie áut na nových chodníkoch v okolí Tržnice-viď parkovanie zo Šancovej.

15. november 2018

Andrej

akurat tam daju stlpiky za kopec penazi...
16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
22. november 2018

Anonymný užívateľ

Nerieši sa- aj takto sa parkuje pri Tržnici-priamo za zastávkou MHD. 21.11.2018 o 17. hod. To je naozaj taký veľký problém znemožniť vstup a parkovanie áut na chodníkoch a námestí Trnavské mýto?
08. december 2018

Anonymný užívateľ

5.12.2018 - chodci kľučkujú medzi autami, ktoré parkujú na chodníku sprava i zľava len preto, že nie je značenie "zákaz státia" (a oni nechápu, že stoja - aj keď na širokom-ale stále na chodníku). Nezmyselný predpis o dodržaní vzdialenosti pre chodcov je dodržaný, takže si myslia, že môžu stáť na chodníku z oboch strán. Opakovanie žiadam značenie zákaz státia! Bola som svedkom niekoľkých nebezpečných situácií!
27. október 2019

Anonymný užívateľ

Šancová-chodník-chýbajúci

Vyše roka bojujem (chodník Šancová-predTržnicou): Fotka z dneška-3 autá vedľa seba v priestore, ktorý som pokladala za chodník-dnes som sa od policajtov dozvedela, že je to omyl-chodník musí byť ohraničený od cesty obrubníkom. Podľa zákona nemohli tie autá odtiahnuť. Takže, vlastne-chodci, ktorí sa potrebujú dostať od Belehradskej po Tržnicu prechádzajú v oblasti Polikliniky cestu, na ktorej môžu parkovať 3 autá vedľa seba -a chodci si majú dávať pozor. Kompetentní-odpovedzte-majú sa chodci vrátiť na Račianske mýto a tadiaľ prejsť na druhú stranu a podchodom späť k Tržnici ?!!! Kocúrkovo!!!! Je mi z toho zle!!! Podľa policajtov je za to zodpovedný magistrát-keď bude takto pokračovať v riešení bežných-každodenných- problémov....Boh s nami. A to som ich volila.
15. december 2019

Novomestan

Stĺpiky osadené. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania