Nepovolená výstavba na pozemku v záhradkárskej osade pri Devíne

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. októbra 2013

Dobry den, na parcele cislo 3654 (parcela sa nachdza medzi Devinom a DNV-Kremeľska ulica) sa stavia cierna stvaba, presnejsie objekt nie je totozny so schvalenym projektom zahradnej chatky. Tato cierna stavba zastavala na pozemku v zahradkarskej osade uz viac ako 60% uzemia, co nie je v sulade s uzemnym planom. Sucastou tejto stavby je vystavba garazi na hranici pozemku a neesteticky zasah do prostredia, ktore ma uplne iny charakter.
Velmi Vas prosim o zastavenie stavebnych prac. Blizsi i vzdialenejsi susedia su z toho pocinania nestastni, ide o arogantne zasahy, kde majitelka nerespektuje nielen projekt, ale hlavne eticku stranku a prostredie, kde cierna stavba vyrasta. V prilohe katastralna mapa s cervenym oznacenim, o ktoru parcelu sa jedna.
Dakujem velmi pekne.

03. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobry den
Vami poslaný podnet na preverenie stavby realizovanej na pozemku parc. č. 3654 sa nachadza v katastralnom uzemi Devinska Nova Ves a preto sa nou Stavebny úrad MČ Devin nebude zaoberat. Vas podnet bude preposlany e-mailom na Mestskú časť Bratislava-Devínska Nová Ves.

Ing. Suneková
Stavebný úrad MČ Devín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania