Chýbajúci zjazd zo schodov MS Galbavého

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Tomas Buzinger 14. novembra 2018

Dobry den, rodicia co chodia s kocikmi pre starsie deti sa kvoli barierovemu pristupu do Materskej skolky Galbaveho nemaju ako dostat. Musia nechat deti v kociku bez dozoru pred vchodom. Bolo by mozne vybudovat zjazd na zopar schodov?

16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Pán Buzinger takéto záležitosti si majú riešiť rodičia detí navštevujúcich MŠ Galbavého priamo s riaditeľkou materskej školy. Doteraz nikdy z ich strany takáto požiadavka nebola vznesená.

Už na prvý pohľad je zrejmé, že tento vchod má úzke dvere a nie je vybudovaný za účelom vjazdu kočíkmi dovnútra objektu MŠ.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
16. november 2018

Tomas Buzinger

Pán Bagar, som zástupcom rodičov MŠ Galbavého, nielen ja, ale aj viacero rodičov s menšími deťmi má s týmto problém nechávať deti, kočíky a iné osobné veci bez dozoru pred vchodom. Na všetkých objektoch v správe Mestskej časti Dúbravka sa vybudoval alebo sa postupne buduje bezbariérový prístup. Uznajte, že predovšetkým pri predškolských a školských zariadeniach v správe Mestskej časti Dúbravka by malo byť prioritou to zabezpečiť. Preberiem to s pani riaditeľkou MŠ.
19. november 2018

Odpoveď samosprávy

Pán Buzinger, ak ste naozaj zástupcom rodičov mali by ste vedieť, že každá MŠ má zriadenú Radu školy, ktorej členmi sú popri zamestnancoch MŠ, poslancov MZ, pracovníka z MÚ aj zástupcovia rodičov. Rada školy rieši s riaditeľkou MŠ všetky otázky týkajúce sa chodu MŠ a takáto verejná platforma ako je Odkaz pre starostu je na riešenie tohto typu podnetov úplne nevhodná.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania