Chýbajúce stĺpiky na Račianskom mýte

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 14. novembra 2018

Odstránené stĺpiky na Račianskom mýte na začiatku Radlinského ulice umožňujú opätovný vjazd aut na chodník a parkovanie na chodníku, ktorý konečne nejaký čas patril chodcom. Prosím o opravu/doplnenie chýbajúcich stĺpikov.

15. november 2018

Andrej

kto to odstranuje tieto stlpiky? to treba vypatrat...ved to nejde len tak odlomit...
15. november 2018

Peter Oravec

No Fico, nie? Však ten za všetko môže...? (irónia)
https://pedrooravec.blog.sme.sk/c/478886/skorumpovani-konzumizmom.html
"... V Rakúsku, tu dva kilometre na západ, nikomu ani len nenapadne naložiť nákladné auto odpadom a vyviezť ho kilometer za dedinu. Proste sa to nedá, nikto to neurobí a ani mu to nezíde v gebuli na um. My to urobíme. Masovo. Choďte sa pozrieť. Za každou božou dedinou. ... na to treba genetickú výbavu. To isté sa týka devastovania lesov, parkovania na chodníkoch, roky neupratanej špiny na uliciach, reklamného smogu, divokých čiernych stavieb, ľahostajného lekára, sadistickej sestričky... Proste "tam" to nikomu ani len nenapadne... To je o genetickej výbave. Nám to napadne a my to urobíme. Masovo.
A neurážajte sa, prosím, na moje zovšeobecňovanie. Napríklad o Nemcoch sa tiež hovorí, že sú puntičkári. Určite to neplatí o každom Nemcovi, ale ak stretnete Nemca, ktorého nepoznáte, tak s vysokou pravdepodobnosťou to puntičkár bude. Ak sa stretnete so Slovákom, ktorého nepoznáte, s vysokou pravdepodobnosťou pôjde o ľahostajné sprosté prasa. ... Všetci nadávame na Ficovu a spol. krivú hubu, ale nechceme vidieť, že jeho krivá huba je naša krivá huba v zrkadle."
... a tak nejako je to aj s tými stĺpikmi....
16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. november 2018

Andrej

vela ludi u nas robi zle, ale ci je to genetika to tazko povedat. aj zapadniari robia zle a robia to aj u nas ak maju moznost zarobit. ale tam je iny silnejsi stat a institucie, co je tiez samozrejme postavene na ludoch. pozrite sa ako zapadne retazce nastaavuju ceny potravin u nas , ake maso sem vozia aku kvalitu poskytuju. Rakusaci nechcu dat rovnake pridavky na slovenske deti.
to su proste zivotne podmienky slabeho statu, chudoby/ lacnej pracovnej sily, nerovnopravnosti a nerovnosti v platoch, slabe vzdelanie, slaba kultura, male kriteria> v takych podmienkach sa ludom nechce dodrziavat nic, nemaju co stratit, nies u stotozneni so svojim zivotnym prostredim. ziju za murmi doma a \zaujima ich iba konzum, rychle potesenie, rychle riesenia - v skutocnosti stale trpia. Snad sa to zmeni, lebo ja poznam vela ludi,co nerobia zle a vytvaraju dobry obraz o sebe a svojej rodine...
29. november 2018

Peter Oravec

Andrej, máme to tu presne tak, ako to chceme mať, pretože ak by sme to chceli mať inak, tak to aj máme inak.
Inými slovami, sme sprosté prasce.
Sprosté je rozmer intelektu, prasce je rozmer morálky.
S pozdravom.
11. február 2019

Peter Oravec

Bez zmeny. Samospráva ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie samospráve.
12. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetný podnet bol opätovne zaslaný zodpovednému útvaru magistrátu, ktorý sa k nemu vyjadrí. S ich odpoveďou budete oboznámený.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
13. február 2019

Peter Oravec

Magistrát to dáva na Danka, copy/paste. Ako za Nesrovnala, tak za Valla. Žiadna zmena.
20. máj 2019

Peter Oravec

Magistrát ignoruje aj tento podnet. Krásna vizitka mesta pri vrcholiacich MS v hokeji, ďakujeme, pán Vallo. "Plán Bratislava" v praxi.
Preosím o preposlanie p. Vallovi.
23. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sme tento podnet ešte nevyriešili, ubezpečujeme vás však, že na ňom pracujeme a o riešení vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a za to, že nám pomáhate spraviť naše mesto krajším.


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
29. august 2019

Martin Uváček

Stĺpiky konečne doplnili.
05. september 2019

Peter Oravec

Je to doplnené príšerne fušersky a odhadujem, že to nevydrží ani jednu zimu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania