Čierny chodník-ŽST Vajnory: osvetlenie parkovisko, chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Martin Bak 14. novembra 2018

Dobrý deň
Na Čiernom chodníku vedúcom k železničnej stanici nefunguje svetlo (na fotografii vzdialenejší stĺp). Priestor vedľa budovy železničnej stanice, kadiaľ sa prechádza k nadchodu (je využívaný ako parkovisko), je neosvetlený úplne, rovnako tak priestor pred budovou stanice zo strany staničnej reštaurácie. Po zotmení je tam úplná tma. Je potrebné do týchto miest osadiť nejaké osvetlenie, z bezpečnostných dôvodov (chodci, autá, stojan bicykle).
S pozdravom

14. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešime veľké množstvo podnetov (nielen prostredníctvom tohto odkazu), prosíme o pochopenie a trpezlivosť. Ďakujeme.

S pozdravom


Mária Horváthová
sekretariát starostu
15. november 2018

Branislav Nopp

Pan Bak ohladom tej lampy som uz otvoril nasledovny podnet https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/59764/nesvieti-lampa
S ostatnym plne suhlasim.
22. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Martin Bak,
ďakujeme za podnet. Nefunkčné osvetlenie na ul. Čierny chodník bolo nahlásené ako porucha na 24-hodinový dispečing Siemensu. Dispečer nás uistil že podnet odstránia.
Zabezpečenie osvetlenia na parkovisku vedľa nevyužívanej budovy železničnej má v kompetencii správca a vlastník pozemku ŽSR. Žiadosť o Podnet ohľadom zabezpečenia osvetlenia pri ŽST bol zaslaný na priame vybavenie na ŽSR. Znenie listu nájdete v prílohe.


Ing. Jana Julény Tomanová
Oddelenie stavebné, ÚP, ŽP a dopravy
Mestská časť Bratislava – Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania