Zuckermandel - zápcha pre semafor pri ČSOB

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 15. novembra 2018

Pre automaticke uprednostnenie vyjazdu z CSOB parkoviska ZUCKERMANDL dochadza v dopravnej spicke k neprimeranej DOPRAVNEJ ZACPE, ucelove prednosti vyjazdu z parkdomu je velmi neopodstatnene, hlavna cesta sa tym padom ucpava hlavne vecer smer mesto - ZOO/Botanicka/Karlovka - auta stoja az po vyjazd od kostola SV Martina Dom etc. je to zamer alebo iba mylna predstava ?!

18. november 2018

AdPo

Súhlasím s podnetom. Tá svetelná signalizácia na tom úseku dokáže v špičke vyrobiť slušnú zápchu. Ale podobných nezmyslov je v BA neúrekom
20. november 2018

Richard

Myslím že nastal čas rozlúčiť sa s tým, že si tam pri nábreží prefrčíte 50-tkou. Mesto sa zahusťuje, pribudne Vydrica a hlavné tepny ustupujú záujmom, resp. "potrebám" developerov - nové križovatky, nové prejazdy cez el. priecestia, pripájacie a odbáčajúce pruhy. Samozrejme že by sa dal Zuckermandel optimalizovať, no nevidím to ružovo, keďže sú tam priamo vjazdy do garáží, ku ktorým sa viete dostať z nábrežia dostať luxusne z obidvoch smerov.
20. november 2018

Peterr

Tiež som už uvažoval o tomto podnete. Istému zdržaniu sa asi nebude dať vyhnúť. Ale čo vnímam ako najväčší problém je to, že v smere do Karlovej Vsi sú krátko za sebou 3 svetelné križovatky, ktoré nie sú nijako koordinované a každá dáva červenú na iný dopyt (výjazd sprava/otočenie z protismeru/električka/chodci). Je úplne bežné, že na každom následnom semafore zasvieti červená hneď na to, ako prechádzajúci semafor hodí zelenú.
Takže ako minimum by som videl to, aby sa signály týchto križovatiek navzájom koordinovali, aby keď prvý dá zelenú, tak aby aspoň ten druhý nechal zelenú aspoň nasledujúcich 15-20 sekúnd, hoci by aj práve čakalo auto na otočenie z protismeru (málokedy sa chce otočiť naraz viac ako 1-2 autá).
Tretiu červenú na dopyt električky asi vieme akceptovať, nie?
21. november 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

mame novy magistrat.. dopravného koordinatora co nevidiet. takze urcite sa dohodnu so JT a CSOB...snad...
21. november 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

keby sme aspon z toho mali nieco ako na floride

21. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
14. marec 2019

U NAS TAKA OBYCAJ

stvrt roka a co sa udialo?...v cine postavili priehradu, dialnicu od jedneho konca na druhy ciny. a u nas...
14. marec 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]
17. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetný podnet bol opätovne zaslaný zodpovednému útvaru magistrátu, ktorý sa k nemu vyjadrí. S ich odpoveďou budete oboznámený.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania