"Pýcha" DPB, maľebné a útulné zástavky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter 03. októbra 2013

zástavky - Pri vinohradoch a Zahumenice, komentár zbytočný...

tymto chcete nalakat ludi do MHD? takouto spinou toto nie su jedine zastavky v dezolatnom stave, neudrziavane. spina spaky vsade rozbite okna v zime ked fuka nie je kde sa skryt. za toto platime?!

08. október 2013

Christian

Najvacsi problem je vsak v tom, ze aj keby vsetky tie zastavky opravili, tak budu o par tyzdnov zase znicene, posprejovane atd. Keby tie zastavky raz opravili a dali tam kameru, hoci aj fejkovu, tak by to tak aspon vydrzalo.
14. október 2013

Peter

si myslim ze to nie je problem minimalne jednu aktivnu kameru umiestnit na taketo zastavky napojenu na policiu. "tesim" sa na zimu ako tam budem stat a bude riadne prefukovat, uzasne za toto si platime za takyto "komfort"
23. október 2013

Lubomir

osadit plechmi? to som zvedavy na to veldielo. to uz radsej mohlo byt z plastu ako bus zastavka...
06. november 2013

pandrlak

kym sa budu po Raci pohybovat spratkovia, ktori si nevazia pracu a peniaze inych a okoliduci/svedkovia budu tolerovat takyto vanadlizmus, zial nic sa nezmeni. Faktom je, ze najviac sprejerskych a vandalskych pocinov je mozno pozorovat hlavne okolo elektrickovej trate. Ale nedivme sa, ked v talentovej sou potom nekriticky obdivujeme talent cloveka, ktory za taketo ciny uz niekolko krat sedel. Co by sme si mysleli o Michelangelovi, keby svoj talent prejavoval na cudzich domoch, kde sa mu zachce.
13. november 2013

Peter

14. november 2013

Peter

Zastavky boli v tychto dnoch opravene.
14. november 2013

Peter

super dufam ze to dlhsie vydrzi, uz len ten hnusny murik a tie automaty, ktorych sa clovek boji aj chytit rukou, tak su odpudive.
15. november 2013

Peter zBratislavy

co na to povedat... urezať ruky tomu kto to nasprejoval na vystrahu. co ze tupcov tu zije jeden den to vynovia a druhy den to neaky degeš počarbe. btw ked uz rekonstruuju zastavky a natieraju ich naterom co takto pouzit specialny antigrafity nater aby sa to dalo lepsie zmyť? ak to stalo 9000 eur tak si myslim ze speci nater navyse by nebola velka polozka.

http://bratislava.sme.sk/c/7005674/vynovenu-zastavku-mhd-v-bratislave-po-jednom-dni-posprejovali.html
15. november 2013

Chris Záruba

Tak na toto nemam slov. Vazne. Aby to vydrzalo jeden den... Z toho sa mi chce uprimne plakat.
22. január 2014

Peter zBratislavy

teda isiel som dnes okolo ale ten murik co len obuchali kachlicky vyzera dost nechutne, to je konecny stav ci planuju to dokoncit? automaty su nechutne pocarbane s tym nikto tiez nic nerobi. kym toto bude vyriesene to potrva velmi dlho

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania