Bublinkový chodník pri škôlke Iľjušinova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Tento chodník je práve rozkopaný pre rekonštrukciu inžinierských sietí. Nakoľko spoločnosť, ktorá realizuje uvedenú rekonštrukciu bude asi povinná položiť len tú časť asfaltu, ktorú nevyhnutne musela odstrániť, bolo by vhodné osloviť resp. dohodnúť výmenu asfaltu v celej dĺžke a šírke chodníka z viacerých dôvodov. Je zbytočné, aby opravili len tú časť, ktorú vyfrézovali a následne vynaložiť ďalšie €€ na opravu chodníka pri opätovnom rozkopaní. Takto by to stálo len polovicu sumy. Tento podnet píšem, aby sa tí, ktorí to majú na starosti aj s tým niečo urobili... dúfam, že aj keď je tesne po voľbách sa tým bude niekto zaoberať.

04. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, o jeho doriešení Vás budeme informovať.
07. júl 2020

Martin Uváček

Polku chodníka opravili, polka ostala bublinková. Neriešené.
08. júl 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
08. júl 2020

Peter

Rozkopali polovicu nakoľko tam kládli nové potrubie, ale keby sa dohodli včas s mestskou časťou, ktorá o tom musela vedieť mohlo to byť hotové na komplet, takto sa vyhodila zbytočne min. polovica nákladov na asfalt, keďže bude potrebné to urobiť na komplet celé nanovo. Myslím, že bolo pred komunálnymi voľbami a už nebol záujem ani úradníkov to riešiť, škoda toho plytvania s peniazmi...
08. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za dlhšiu nečinnosť pri riešení tohto podnetu. Aktuálne s kolegami a kolegyňami pracujeme aj na otváraní starších, neriešených podnetov s cieľom vyriešiť čo možno najvyšší počet z nich. Najbližším krokom pri riešení tohto podnetu bude obhliadka miesta v teréne.

Vopred ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť, vzhľadom na rozsiahle poškodenie viacerých chodníkov a komunikácií v našej mestskej časti sa pokúsime o dodanie bližších informácií o termíne opravy do doby 90 dní.

V prípade, že už podnet nie je aktuálny budeme veľmi vďační za prípadnú aktualizáciu podnetu a novú informáciu o stave.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
20. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v roku 2023 plánujeme vďaka novej technike viacero opráv ciest a chodníkov v našej správe.
Všetky opravy sú po obhliadke prioritizované podľa urgencie a opravované postupne/podľa možností.
Ďakujeme za trpezlivosť.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
20. február 2023

Peter

Veru je aktuálny, keď som na to upozornil, tak v tom čase sa robili výkopové práce a polovica časti chodníka bola opravená a druhá časť ponechaná a je radosť s malými deťmi tade ísť aby nespadli. Moje deti našťastie už podrástli, ale iné začali tadiaľ chodiť.
24. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je registrovaný do poradia zoznamu plánov opráv. Po obhliadke však musíme konštatovať, že pre obmedzený rozpočet pre rok 2023, uprednostňujeme lokality a miesta s vyššou mierou poškodenia, ktoré v okolí evidujeme.

Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? 2024

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
24. apríl 2023

Martin Uváček

Nerozumiem uzavretiu podnetu. Samospráva uviedla že ním bude zaoberať budúci rok. Teda mal by ostať v riešení. Nevyriešil sa ani časom nezanikol.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania