Únik plynu pri riaditeľstve Univerzitnej nemocnice v Ružinove

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Robert Vrablica 19. novembra 2018

Pri budove riaditeľstva Univerzitnej nemocnice v Ružinove na Pažítkovej ulici, najčastejšie a najintenzívnejšie na úrovni brány do areálu nemocnice Ružinov (viď. mapa) už dlhšiu dobu výrazne cítiť unikajúci plyn. Minule som poprosil hliadku MsP, ktorá pred centrálnym príjmom do nemocnice rozdávala pokuty za zlé parkovanie, nech sa na to idú pozrieť, no plyn je napriek tomu cítiť aj naďalej.

Prosím o urýchlené riešenie problému, aby nedajbože neprišlo k nejakému veľkému nešťastiu.

Ďakujem

22. december 2018

Odpoveď samosprávy

Vážený zákazník,

dovoľte nám, aby sme odpovedali na Váš e-mail zo dňa 20.12.2018 13:53.

Ak zacítite plyn, ihneď zavolajte _ Poruchová linka – plyn 0850 111 727 .

Poruchová linka – plyn je určená pre nahlasovanie problémov súvisiacich s poruchami pri distribúcii zemného plynu distribučnou sieťou SPP – distribúcia, a.s., z celého územia Slovenska:
každý únik zemného plynu na plynárenských zariadeniach SPP-D
hlásenia o únikoch plynu od odberateľov pripojených k distribučnej sieti SPP-D
porucha, resp. poškodenie plynového zariadenia v správe SPP – distribúcia (plynovody, prípojky, regulačné stanice plynu, stanice katódovej ochrany, domový regulátor, plynomer, hlavný uzáver plynu)
poruchou spôsobené obmedzenie alebo prerušenie dodávky zemného plynu pre zákazníka pripojeného k distribučnej sieti SPP – distribúcia, a.s.
Len priama komunikácia s dispečerom SPP – distribúcia na Poruchovej linke – plyn – 0850 111 727 je preukázateľným dokladom pre príjem a evidenciu porúch.

V prípade ďalších otázok nás prosím kontaktujte telefonicky v pracovných dňoch 07.30 - 18.00 hod na čísle 0850 269 269, alebo e-mailom na adrese [email protected].

S pozdravom,
SPP - distribúcia, a.s.
22. január 2021

Martin Uváček

Plyn tam už necítiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania