Načo zeleň...

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Chcem sa opytat, ci mestskej policii nevadi, ze denne parkuju auta na Vazovovej ulici pred farou v zakaze vjazdu a na mestskej zeleni. Vyzera to tam ako na albanskej ulici. Spina, rozjazdene blato a auta pomaly aj na stromoch...

05. október 2013

Peter Oravec

Vladimír, ďakujem.
07. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy. Komunikácie na Vazovovej ulici sú v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy a magistrát ako správca sa stará v spolupráci s mestskou políciou aj o dodržiavanie pravidiel parkovania. Váš podnet sme preto zaslali kompetentným pracovníkom hlavného mesta s požiadavkou o nápravu.

S pozdravom,

Alexandra Obuchová
Hovorkyňa
Referát komunikácie s verejnosťou
Mestská časť Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6289
Fax.: +421 2 52920003
Mobil: +421 902 051 743
E-mail: [email protected]
www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

08. október 2013

martines

hlavne ze slovensko dostava peniaze z EU

http://spravy.pozri.sk/clanok/Slovensko-dostane-na-ochranu-prirody-tisice-eur/212905

na ochranu prirody........ a kam smeruju nikdo nevie ale urcite nie na ochranu prirody............
09. október 2013

Jozef

no ja mam skor pocit, ze jediny dovod preco sa to uz roky neriesi, napriek tomu ze je to na plne usta kriciace porusenie niekolkych dopravnych predpisov (ak sa nemylim aj na vodicak, kedze je sem zakaz vjazdu) je ten, ze asi je nejaka ticha dohoda medzi mestskou policiou a na rohu stojacim statnym uradom. Tipoval by som, ze to nie su auta neposlusnych navstevnikov, ale najpravdepodobnejsie zamestnancov konkretneho uradu. Kedze niektore auta tam stavaju pravidelne.
09. október 2013

Peter Oravec

Však fajn, koniec koncov miesta je tam dosť, dá sa to vyriešiť aj tak, aby koza bola celá (stromy sa zachovajú) a aj vlk sýty (autá budú parkovať). Len v takom prípade to treba upraviť, urobiť pre stromy taký ten štvorec pre dostatok vlahy, a zvyšok rozumne a (prepáčte za výraz) esteticky vydláždiť/vybetónovať. Jediná vec, čo treba urobiť, je dať tomu nejaký poriadok.
10. október 2013

Peter

Peter presne tak. Len to by musel niekto pohnut mozgom. ALe kto?
12. október 2013

Lukáš

Písal som kvôli tomuto ešte v auguste priamo na magistrát a dostal som podobnú odpoved - že to posúvajú na kompetentnú osobu. Táto osoba sa k tomu ale dodnes nevyjadrila. Písal som aj na mestskú políciu a tí mi odpísali, že to nemôžu riešiť, keďže nejde o zeleň, ale o nespevnenú plochu. To, že tá zeleň odtiaľ zmizla práve kvôli tomu, že tam parkujú autá už akosi nikoho nezaujíma. Inak aj tak nechápem tých, čo tam parkujú, keď je tam niekedy polmetra hlbohý bazén plný hnilého bahna. Totálna sedlačina.
13. október 2013

Lettrich

Podla toho, co tvrdia "kompetentni" a mestska policia o nespevnenej ploche, tak staci zobrat totalny herbicid, zlikvidovat zelen a mozeme tam parkovat!!!
30. október 2013

zuza

vie niekto pls dodat definiciu 'nespevnena plocha' a 'mestska zelen' ?
...ci to treba zas pozerat uzemny plan zony a definiciu ucelu parciel...mam podobny problem a podozrenie, ze policia sa len ucelovo vyhovara, namiesto toho aby veci riesili...ved akoze, vobec niesu plateny z nasich dani:))
26. január 2018

Martin U

už sa tam neparkuje. a tráva sa pomaly spamätáva
25. júl 2018

Peter Oravec

Vzhľadom na to, že v celej oblasti vyhlásili zónu s obmedzeným státím, autá už zvyčajne na tej pôvodne zatrávnenej ploche nestoja. Preto navrhujem tento podnet označiť ako v y r i e š e n ý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania