Nejednoznačné dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Martin 19. novembra 2018

Dobrý deň, na ulici Žarnovická 5 bolo na jednom stĺpe uvedených 5 ŠPZ na dodatkových tabuľkách. Teraz sú tam 4 a nie je jasné, ktoré miesto prislúcha danej ŠPZ, prípadne ktoré miesto je voľne. Prosím o nápravu a očislovanie značiek a miest. Ďakujem

20. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme. Dopravné značenie vyhradeného parkovania si zabezpečujú žiadatelia. Pripravíme návrh na jasnejšie označenie miest.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
21. január 2019

Martin

Dobrý deň, chcem sa informovať, ako postúpila mestská časť v uvedenom podnete? Na danom mieste je vyznačených 5 vodorovnych značení, ale na zvizlom značení sú uvedené iba 4 ŠPZ na dodatkových tabuľkách. Dodnes nie je zrejmé či jedno z piatich parkovacích miest je voľné, ktoré to je a či je možné na ňom parkovať. Ak je náhodou voľné žiadam o vyznačenie daného miesta. Ďakujem
21. január 2019

Odkaz pre starostu

Vážený užívateľ Martin,

podnet bol opätovne preposlaný na MiÚ Rača.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
23. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v zmysle VZN č. 6/2012 v prílohe č. 1 bod 2.4 Vyznačenie vyhradeného parkoviska vykoná žiadateľ na vlastné náklady určenými dopravnými značkami podľa situačného nákresu (projekt organizácie dopravy) prerokovaného v operatívnej komisii pri oddelení dopravy magistrátu hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy.
V súčasnosti je už spomínané miesto obsadené.

S pozdravom


MÚ – Rača
23. január 2019

Martin

Ďakujem za informáciu. Pokiaľ som dobre informovaný, tak ten kto si prenájme miesto, tak ho musí označiť. Preto žiadam, aby samospráva dohliadla na označenie na dodatkovej tabuľke. Zároveň opätovne prosim, aby boli miesta do budúcna očíslované na zemi aj na tabuľkách. Predsa si nemôžu ľudia zavesiť na jeden stĺp aj 10 dodatkových tabuliek ako sa im zachce.
09. apríl 2019

Martin

Dobrý deň, podnet možno označiť za vyriešený. Konečne sú ŠPZ na tabuľkách aktuálne. Dufam,že do budúcna si dá mestská časť záležať na dodržiavaní povinnosti pri prenájme parkovacích miest a v prípade zániku nájmu bezodkladne odstráni a vyznačí voľné miesto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania