Vrak pri Avione

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Dušan 24. novembra 2018

Tento vrak už dlhšiu dobu stojí na parkovisku pri nákupnom centre Avion (pri McDonalde). Okrem toho, že je to odpad a tiež strašiakom okolia, dokonca tam prestávajú aj bezdomovci.

27. november 2018

jass

Prepáčte za nepriamy a trocha ironicky ladený príspevok, no moja otázka smeruje k tomu, prečo je tento príspevok z 23. novembra 2018 posledný aktuálny za Ružinov, na sklonku dňa 27.11.2018?
Na tejto celkovo elektronickej online platforme. To sa všetky zatiaľ čakajúce neschválené príspevky musia niekde podpisovať vytlačené osobne u nejakého námestníka na ÚV?
28. november 2018

Odkaz pre starostu

re:jass
Dobrý deň,
neviem čo myslíte týmto: "posledný aktuálny za Ružinov".
Každopádne, čakajúce podnety čakajú na schválenie administrátorov (alebo pri sporných podnetoch čakajú na odpoveď od autorov podnetov), ktorí to robia na dobrovoľníckej báze a teda je možné, že sa k podnetom nedostanú hneď. Snažíme sa administrovať podnety čo najskôr ako sa dá.
Ďakujeme za pochopenie,
S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu
28. november 2018

jass

Dobrý deň, myslel som odoslané a zverejnené podnety.(=príspevky).
Ak si vyfiltrujem tie pre Ružinov, tak ešte dnes 28.11. dopoludnia tu bol najnovší podnet tento, z 23.11.2018. Pritom v iných mestských častiach pribúdajú promptnejšie. Niektoré podnety pritom majú charakter, že čím skôr sa o nich vie, tým lepšie - no ak sa objavia po štyroch dňoch od odoslania na portál, kde by sa mohli zjaviť aj okamžite, niečo tu nebude asi ideálne nastavené.
Nemohli by ste tak uvoľniť všetky príspevky, a ak náhodou máte nejaké, čo sa vám nepozdávajú, tieto označiť v priebehu tých vašich operačných 4,5 dní za vymazané? Nechať napr. len ich nadpis a žiaden text, len upozornenie, prípadne ich zmazať úplne.
Takto totiž frustrovaných prispievateľov (typický prispievateľ bude z povahy vecí typicky takýto - po nemalom úsilí prichádzajú len chabé odozvy a skutočné nápravy, ak nejaké, česť výnimkám) môžu prejsť aj posledné zvyšky motivácie niečo sem posielať (smerujúce k zlepšeniu stavu prostredia, života mestskej časti).
Ďakujem za pochopenie.
28. november 2018

jass

Dotatok: tiež je potom sprievodným dôsledkom aj ten stav, že po kliknutí na Vašu hlavnú stránku pre Bratislavu (predpokladane najnavštevovanejšiu a najčítanejšiu - prvú stranu), tu v ostatnom čase nikdy nevidíme žiaden podnet za mestskú časť Ružionv, teda akoby tu bolo všetko v najlepšom poriadku, bez hlásení, bez závad. Keď sa prepustí podnet po 3,5 - 4,5 dňoch, tak v rámci stránky za BA bude aj ako čerstvo zverejnený ako zašitý niekde na 2., 3,4. podstránke.
A to by sa mohlo jednoducho zmeniť, napraviť pri vyššie popísanom postupe, aj pri jestvujúcej časovej zaneprázdnenosti Vašich dobrovoľníckych administrátorov..
S pozdravom J.
03. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

odstaveny vrak je na sukromnom pozemku: IKEA Centres Slovensko, s.r.o. MC-Ruzinov riesi vraky podla svojej pravomoci, co su komunikacie III. a IV. triedy a k nim prilahlych komunikacii. Pre riesenie daneho vraku musite kontaktovat vlastnika pozemku - IKEA Centres.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
19. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den, pani Zurkinova,
dakujeme velmi pekne za zaslanie podnetu. Vrak auta sa nam podarilo odstranit napriek narocnej administrative. Prosim o aktualizaciu informacie na vasej webstranke odkazprestarostu.sk.


Správa Centra Avion Shopping Park Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.