Informačná tabuľa o odťahu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Na adrese Mytna 15, Bratislava je usek na chodniku, kde casto zaparkuju nevedomi vodici v zakaze a do par minut ich odtiahne odtahova sluzba. Bolo by mozne dostatocne vyznacit pre vodicov dane miesto, aby im neboli zbytocne odtahovane auta? Mam pocit, ze ide hlavne o business, kedy odtahovka zaraba na nevedomosti. Podme to spolu napravit a nekazit den inym nevedomim vodicom. Dakujem velmi pekne.

26. november 2018

Milan Remiš

Auto na fotke odťahujú z autobusovej zastávky, kde je parkovanie samozrejme zakázané. Značenie na vozovke by sa zišlo opraviť, ale takto parkovať pomerne často vidno autá aj na zastávkach, ktoré sú vyznačené úplne jasno. Stalo sa mi, že trolejbus otvoril dvere a 15 cm od dverí parkovalo auto, takže sa nedalo vystúpiť.
27. november 2018

Eo

ja som za to aby ich tam do jedneho odtiahli lebo tam nie je 1,5 metra chodnika volneho a ked sa vodicovi nepaci ze ako pisete ze nevie, nechape coho sa dopustil, tak okamzite zadrzat vodicak (to ale nie je mozne:)) a poslat ho na preskusanie! akoze pardon vodic co neovlada pravidla cestnej premavky je potencialny vrah!
30. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
03. december 2018

Andrej

ja som za to ze vodic, ktory sadne do auta ma byt plne vedomy a sustredeny a viete preco pani Lucia, lebo zasahuju do zivota vsetkym naokolo a kazia den prave takyto priestupcovia...a Vy ak sa ich zastavate, zlahcujete a ospravedlnujete ich konanie verejne, tiez by ste mali za to niest zodpovednost...
09. január 2020

Martin Uváček

Živelné parkovanie pri tejto zastávke.
19. apríl 2020

Martin Uváček

Vzhľadom na osadenie stĺpikov za zastávkou v mieste podnetu, považujem tento podnet už za neaktuálny.
15. marec 2023

Martin Uváček

Je to zóna paas - parkovanie len na vyhradených miestach, ak niekto zaparkuje na zastávke, je to tak či tak na odťah. Ja by som označil ako uzavrete.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania