Upchatý výpust na Dubnickej ulici - Petržalka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter Straka 29. novembra 2018

Kritický stav! Pravidelne sa opakujúce upchatie výpustu. Vzniká doslova jazero. Nedá sa prejsť do podchodu popod Rusovskú cestu. Výpust, podľa mňa, nie je upchatý lístím, lebo ho už niekoľko razy za posledné 2 roky čistili, no vždy sa upchá znova. Navyše susedné výpusty tiež zapadajú lístím, no nie sú upchaté.

29. november 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Dažďový vpust bol kompletne vyčistený a opravený v apríli tohto roka. Upchatý je práve v dôsledku nadmerného množstva lístia.
Z toho dôvodu dáme komunikáciu vyčistiť prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb a následne dáme vpust vyčistiť dodávateľskou firmou.



Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
29. november 2018

Peter Straka

Takejto odpovedi som sa bál.
Asi ste si poriadne neprečítali podnet!
Aj iné výpusty v okolí zapadajú lístím, ale nie sú upchaté. Mimochodom, ten výpust je upchatý non-stop, či leto, či zima a v lete lístie nepadá. Ak si dobre spomínam, bol upchatý celú jar, i v lete, keď napršalo i celú jeseň. A voda opadávala pomaly. Je tam určite iný problém.
13. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dažďový vpust bol kompletne vyčistený a opravený v apríli tohto roka. Upchatý je práve v dôsledku nadmerného množstva lístia.Komunikácia bola vyčistená prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb a následne dodávateľskou firmou.

MČ Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania