Megakaluž križovatka Kopčianska

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Vladimír 29. novembra 2018

Za dažďa sa na križovatke 2 vetiev Kopčianskej, po ktorých premáva linka 80 do Kopčian, tvorí takáto megakaluž. Cestujúci vystupujúci z autobusu linky 80 na zastávke Kopčianska (hneď za križovatkou) v smere z mesta sú nútení vystupovať priamo na úplne zaplavené nástupište. Taktiež je v tomto úseku problematický pohyb chodcov, cyklistov (cyklocesta vedúca cez križovatku) a áut špliechajúcich/vlniacich vodu. Cesta je rozbitá/prepadnutá od premávky kamiónov. Je potrebné buď vyčistiť upchaté kanalizačné vpusty v týchto miestach (ak sa tam nachádzajú schované pod hladinou) v rámci provizórnej opravy alebo rovno komplexne opraviť celú vozovku. Ďakujem!

29. november 2018

Jerome

tento stav je roky, asi aj podnet uz bol v Odkaze
30. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. december 2018

Jerome

aj 8.12. kaluže
12. december 2018

Jerome

Dnes mega,mega kaluže
31. december 2018

Jerome

Milý admin, pourgujte Magistrat, cyklisti ,chodci...nemaju moznost prejst
01. január 2019

Odkaz pre starostu

Zdravím, podnet som preposlal Magistrátu.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
02. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetný podnet bol opätovne zaslaný zodpovednému útvaru magistrátu, ktorý sa k nemu vyjadrí. S ich odpoveďou budete oboznámený.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. jún 2019

Patrik Ollary

Jasovská-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobrý deň už 10rokou cestujem každé ráno do práce na kopcianskej92 nedá mi to už spávať nakoľko tam už nejedno auto nehralo koleso alebo podvozok na tejto ceste ktorá je v havarijnom stave sú potvarane kanále a prepadáva sa jedna sa o usek od križovatky Kopčianska hlavná cesta z vedľajšom smeruje sa tam k firmám ispa schenker free sipox cargo deno dene stovky áut a kamiónu tadiaľ prejdú sú tam jamy a otvorene kanále cestu je treba nanovo opraviť podklad betónu je v zalostnom stave vozovka popraskané a strede sa prepadáva ju kanále ktoré neplnia svoj účel preto dôrazne žiadam o opravu cesty a jej rozšírenie nakoľko tam jazdí aj bus MHD a nemienim si rozbiť svoje auto to už nevravím keď prší je tam hotové jazero a v zime klzisko treba to okamžite vyriešiť prosím pána starostu Petržalky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania