Problém so psíčkarmi


V riešení
meno
R.Sokol 28. novembra 2018

Starosta, ktorý rieši vaše problémy- reklamný smog vo Vrakuni 3 týždne po voľbách- načo sú na chodníkoch nápisy typu " Zákaz voľného pohybu psov" ? Psíčkari najmä veľkých plemien si z toho robia srandu, absolútne to nerešpektujú a my ostatní tŕpneme, kedy ktorý veľký pes sa rozbehne oproti...už sa mi to stalo s mojím malým psom, ktorého mám podĺa predpisu na vôdzke pri venčení...a čo veľkí psi? skoro žiadny - behajú si hocijako popri ich zabávajúcich sa pánoch...ešte aj v skupinách sa tí veľkí psi naháňajú...Takže pán starosta Kuruc- ste druhé volebné obdobie a nič ste s tým nespravil, dokedy budeme trpnuť my a naše deti, čo si zmyslí ten veľký pes na voĺno a kedy zaútočí? načo tie smiešne nápisy po chodníkoch? ako to chcete riešiť týchto arogantných majiteľov psov?

03. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v prípade nerešpektovania ZÁKAZU voľného pohybu psov prosím volajte políciu, ktorá je jediná kompetentná v danej veci konať. Pekný deň

Mgr.Henrieta Dvorská
07. december 2018

Michal K.

kym policia pride, psickar je prec. a nebudu cakat na ineho.
16. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
príslušníci Exp. MsP BA II boli o tomto podnete informovaní a v tejto lokalite sa budú vykonávať cielené kontroly za účelom riešenia porušovania zákona č. 282/2002 Z. z. v znení neskorších predpisov.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania