Prechod pre chodcov na zastávke STU

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Marek 01. decembra 2018

Dobrý deň, na uvedenom mieste študenti dochádzajúci z internátu električkovým spojom pravidelne prechádzajú cez cestu aby si skrátili cestu do školy. Priechod pre chodcov je namalovaný o 30 metrov ďalej, no ľudia tu vystupujúci ho nevyužívajú. Chcel by som požiadať v záujme bezpečnejšieho prechádzania o namalovanie priechodu pre chodcov na mieste odfotenom na fotografií prípadne o prispôsobenie obrubníkov pre ZŤP a rodičov s kočíkmi. Ďakujem za kladné vybavenie mojej požiadavky a želám pekný deň.

01. december 2018

jajbolina

Túto zástavku by mali zrušiť, zo zástavky Blumentál to nie je ani 3 minúty pešo (300 m), od zástavky Vysoká ešte bližšie (350 m podľa máp gúglu). Zostalo by tak na rozšírenie chodníka, teraz sa tam v strede pri tej zelenej budove vyníma v chodníku len stlp osvetlenia a chodci sa tam ani nepomestia. Ak majú byť električky rýchlejšie, nemôže byť zástavka každých pár mestrov. Navyše môžu študáci využiť zástavku STU za rohom, ak už sú úplne leniví.
04. december 2018

David 1

@jajboli . Treba to merať do cielového bodu a nie vzdialenosti medzi zastávkami. Nikto predsa nemá ciel na električkovej zastávke.
Pri ceste zo stanice sa budem vracať z Vysokej alebo z Blumentálu. Fakt super rady dávate pre podporu používania MHD.
V centre by určite nemali byť medzizastávkové vzdialenosti 700m. Prechod tam mal byť už dávno a to nie len tu ,ale pri každej električkovej zastávke.
05. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania