Posyp snehu a odhrabanie celá Vrakuňa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Uzavretý
meno
Matej 03. decembra 2018

V piatok v noci začal padať sneh a v nedeľu ráno sú chodníky samí sneh a ľad bez toho aby som jeden jediný krát videl posipac alebo tak?! Či už voľby boli tak netreba?? Ale všetko je pripravené na zimu a hotovosť sa určite platí ze??

03. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Samozrejme, že mestská časť zabezpečuje zimnú údržbu. Pracovníci VPS, ktorí sú zodpovední za z.údržbu danú lokalitu skontrovali a keďže následujúce dni hlásia už plusové teploty všetok sneh sa roztopil. Pekný deň

Mgr.Henrieta Dvorská
03. december 2018

Matej

A to ze sobotu a nedeľu bolo všetko čistý ľad to vôbec nevadilo a čakalo sa ze budu plusové teploty??? To myslíte naozaj túto odpoveď??
03. december 2018

Denisa

Ale myslia...nam odpisali to iste (hrusovska + okolie), cize z tohto vyplyvaju len dve veci. 1. zimnu udrzbu nerobili nkde 2. novy sposob zimnej udrzby: cakame kym sa sneh roztopi
03. december 2018

Elena Považanová

Pani Dvorská, môžete, prosím, uviesť, kedy a ako pracovníci VPS vo Vrakuni kontrolovali zjazdnosť ciest a schodnosť chodníkov? Lebo napr. chodník pred miestnym úradom na Šíravskej a okolo školy na Železničnej bol šmykľavý aj v pondelok ráno. Myslím, že argument, koľko peňazí miestna časť ušetrila na tomto konkrétnom ne-posype, neobstojí.
03. január 2019

Roman

Stav riešenia podnetu - uzavretý.
Pochybujem že sa ešte vobec budú namahat s odpovedou.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania