Prosím o prešetrenie zablokovania dopravy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Rastislav Vojtech 09. decembra 2018

Dnes ráno 6.12.2018 v smere z Petržalky stálo pri návestidle s elektronickým dopravným značením na moste Apollo auto s vysokozdvižnou plošinou a pracovníci mali otvorenú skrinku so spínačmi a niečo tam robili. Bolo to v čase dopravnej špičky a tým sa vytvorili veľké kolóny. Myslím si, na opravu a nastavenie svetelného značenia je ranná špička veľmi nevhodný termín. Podotýkam, značenie ukazovalo zníženie rýchlosti na 40 km/h a taktiež vystrahu pred namrazenou vozovkou. Ak by aj značenie nefungovalo, navrhujem rýchle osadenie dočasného značenia a opravu posunúť na neskór - po rannej špičke. Týmto prosím o prešetrenie problému, zistenie, kto takýto príkaz vydal, a inštruovanie zodpovedných pracovníkov kedy a ako riešiť závady a nastavenia vo vhodnom čase a vhodným spósobom. Ďakujem.

13. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že premenné dopravné značenie na Apollo moste nám zabezpečuje firma, ktorá vysiela pracovníkov na opravu uvedeného zariadenia. Nakoľko sa jedná o zimné obdobie, poruchu odstraňujú urýchlene. Je to požiadavka krajského dopravného inšpektorátu .

Ďakujeme za pochopenie a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
25. november 2022

Martin Uváček

Podnet je už dávno neaktuálny, navrhujem uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania