Verejné sluzby-iné-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Timon 28. januára 2019

Petržalka City -developer zničil budovu ktoru ma v prenájme od mestkej časti Petrzalka. Pri nepovolenej prestavbe budovy na robotnicku ubytovňu zničil majetok nas všetkých Petržalčanov. Developer odstranil izoláciu strechy, do budovy stále prší, praskajú múry a rozrastá sa škodlivá pleseň. Zhodou okolností má predkupné právo, plánuje výstavby Petrzalka City III ? Ďalší podvod ? Preveri to niekto?

28. január 2019

Timon

Opravujem , budova je v prenájme od Hlavného mesta SR Bratislavy.
01. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako správne uvádzate, budova nie je v správe mestskej časti Bratislava - Petržalka. Z tohto dôvodu prosíme admina o zmenenie zodpovednosti.

Kto? Magistrát hl. mesta Bratislavy

Miestny úrad Bratislava - Petržalka
19. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet a v predmetnej veci posielame v prílohe stanovisko Petržalka City a.s.

Ďakujeme za spoluprácu a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. február 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Petržalka City a.s.
22. február 2019

Timon

Petržalka City a.s. nelegálne prevádzkuje robotnícku ubytovňu. Ubytovňa nespĺňa podmienky stanovené zákonom, kolaudácia objektu na ubytovacie účely ,povolenia od mestskej časti BA5 Petržalka, povolenia od regionálneho úradu verejného zdravotníctva, hlavne je to všetko načierno bez daňových dokladov. Nájomca Petržalka City a.s. prerobila tento objekt z kancelárskych priestorov na ubytovňu, bez stavebného povolenia a bez súhlasu prenajímateľa Hlavného mesta Bratislava. Suť z búracích prác sa ani neunúvali odpratať všetko ostalo rozhodené po okolí. Pri nelegálnych stavebných prácach robotníci odstránili izoláciu strechy až na betón, 24 oktobra 2018 začalo pršať , voda pretiekla do budovy a zničila interiér budovy omietky a nasiakli múry Nájomca nezačal odstraňovať škody ani neurobil žiadne opatrenia na zamedzenie. Koncom roka 2018 a začiatkom 2019 mrazy spôsobili popraskanie stropnej konštrukcie a múrov. Objekt má v prenájme od Hlavného mesta Bratislava čiže zodpovednosť je aj na ramenách mesta. Hlavne bol zničený majetok mesta Bratislava. Nikto z kompetentných sa tam nebol pozrieť. Dokonca ani pracovníci regionálneho úradu verejného zdravotníctva kde som podal podnet. Považujete môj podnet za odôvodnený? Ale Vám je všetko ľahostajné?
22. február 2019

Timon

Pripájam fotografie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania