Plynárenská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Jozef 11. decembra 2018

Na Plynárenskej ulici smerom od kruhového objazdu k Prievozskej ulici napriek značke zákaz zastavenia neustále blokujú ulicu zastavené/stojace autá, napr. vykladanie rôzneho tovaru, kuriéri, ľudia ktorí čakajú na svoje polovičky a podobne, následkom čoho vznikajú zápchy v dĺžke celej ulice a kolízne situácie, keďže tieto autá je potrebné obchádzať.

Je otázkou času, kedy sa tam stane vážna dopravná nehoda.

Prosím zodpovedné orgány o dôslednú kontrolu a poučenie vlastníkov prevádzok, aby poučili svojich zamestnancov a dodávateľov.

12. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prípade takejto situácie treba okamžite kontaktovať mestskú políciu, keďže je na komunikácií dopravná značka zákaz zastavenia a kompetencie pre riešenie týchto situácií má mestská polícia a nie Miestny úrad Ružinov.

Útvar pre styk s verejnosťou
Miestny úrad Ružinov
18. december 2018

Andrej

clovek co chce prejst cez prechod, tak nevidi, ci prichadzaju auta a vodici nevidia chodcov na prechode...
22. december 2018

Jozef

To nie je koncepčné riešenie problému, ale zbavovanie sa zodpovednosti. Ak nie ste v tomto prípade oprávnený konať, prosím o postúpenie na kompetentný orgán.
23. január 2019

Common Ennemy

Aké je koncepčné riešenie pri blbých vodičoch...iba volať políciu, ak dostane 20x pokutu za 2 mesiace tak prestane...nič iné, ale takých meist je v BA milión ...
20. február 2019

Michal Szeman

od uzavierky cesty pod pristavnym mostom sa mnozstvo aut prechadzajucich touto ulicou zvysilo tak 5-nasobne a tento problem sa ukazuje ovela viac
06. november 2019

Lukas

Sú tam na boku široké kvetináče pol metra od cesty. Krajnica pol metra, kvetináč široký pol metra. Koncepčné riešenie by bolo, keby 3 kvetináče preložili, ukrojili ďalší polmeter z chodníka a urobili tam vybočenie na dočasné zastavenie (2 metre na šírku). Vzhľadom na šírku chodníka pred tou budovou by si to chodci ani nevšimli. Bolo by tak vytvorené efektívne miesto na dočasné zastavenie (naloženie/vyloženie s dropravnou značkou do 10 min). Mohli by tam aj zastaviť taxíky, keď niekoho čakajú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania