Kultúrna-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý

vozidlo Audi, jednoznacne nepojazdne, rozobrane ciastocne na diely, ziadame zlikvidovat, ako aj ostatne vraky v okoli

17. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedené vozidlo má toho času platné EČV, EK 1/2019 a TK do 8/2019 , v prípade že vozidlu vyprší platnosť EK a TK bude postúpené na príslušný Okresný úrad - odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií na priame vybavenie, nakoľko riešenie takýchto vozidiel je v jeho kompetencii.



Útvar pre styk s verejnosťou
Miestny úrad Ružinov
13. máj 2019

Mima

Odstrániť na náklady majiteľa roky odparkované Audi bez platnej EK (do 1/2019), už bolo nahlasované na MÚ Ružinov a nikto to nerieši.
24. august 2019

NaTrnavke

Mima, tomuto autu konci TK tento mesiac .. nema v sebe motor, takze asi tazko nejakou prejde bez neho. v septembri ho nahlasim opat
04. október 2019

NaTrnavke

Automobil uz nema platnu TK a stale sa z miesta nepohlo, prosim, aky je stav riesenia podnetu? Kedy bude vyradene z evidencie a odtiahnute prec?
20. november 2019

Mima

Od 22.8.2019 nemá toto auto platnú žiadnu kontrolu, niekoľko rokov sa nepohlo z miesta, niekoľkokrát bolo nahlasované a kompetentní nekonajú - do dnešného dňa nie je ani výzva vylepená! Žiadame o urgenciu z dôvodu nečinnosti. Ďakujem.
26. január 2020

Mima

Prečo stále nebola vylepená výzva na odstránenie? Vyše roka nahlásene, z miesta sa nepohlo, neplatné EK a STK a nikto nič?
27. marec 2020

Lukáš Bartošovič

aktualny stav - vozidlo vyzera dost smutne, ba az tragi(komi)cky
kontroly stale neplatne, avsak Audi este nebolo vyradene z evidencie (Okresny urad, halo!) https://www.stkonline.sk/spz/DS881CG
29. apríl 2020

NaTrnavke

mozete oznacit za vyriešený, vozidlo je uz odstranene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania