Zakaz zastavenia v useku Mileticovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Daniel Slivarich 14. októbra 2013

Tento podnet pisem ako cestujuci MHD. Kazde rano co cakam na MHD na zastavke Zahradnicka, v smere Prievozska, tak vidim ako auta stojace na ceste blokuju prichadzajuce vozidla dopravneho podniku. Asi su to dodavatelia firiem na tejto ulici. Auta lahko obehnu dodavku, ale autobus resp. trolejbus vzdy musi cakat kym prejdu vsetky auta v protismere aby ju mohli cezen obehnut. Tento stav uz trva dlho a neviem ci su na tomto mieste osadene nejake znacky zakazajuce statie, ale ak dane firmy chcu mat dodavky, nech to vyriesia ako drogeria ktora je par metrov za touto zastavkou. Pekne na chodniku urobit miesto na statie, na ktorom je zakaz zastavenia v rannych hodinach. A kto by tam zastal by bol hned odtiahnuty. Ked si toto tieto firmy nevedia zabezpecit, tak jednoducho dodavky mat nebudu. Ale je vrchol drzosti ked jedna dodavka zdrzuje stovky ludi a potom vznikaju meskania v mhd len kvoli neschopnosti spravit si jedno vyhradene parkovacie miesto. Na tom chodniku stoji kopa dalsich aut takze nevidim problem v tom aby tam nemohli stat medzi nimi aj ti dodavatelia. Na ceste sa jednoducho stat nema!!

14. október 2013

medick

identická situácia je na Štefánikovej! v oboch smeroch sa tvoria kolóny len kvôli autám parkujúcim DENNE priamo na vozovke. Policajti majú samozrejme "úrad" hneď vedľa v ulici, ale kto by v tom nečase chodil po uliciach, no nie?
14. október 2013

q

nechapem, ako je mozne, ze na stefanikovej sa to zacalo tolerovat. kedysi bolo nemyslitelne, aby tam auta co i len zastavili, nieto este stali.
mileticova detto, len s poznamkou, ze znacka na ilustracnej mapke je "zakaz statia" a nie "zakaz zastavenia".
15. október 2013

staromestky gafor

nuz, pokial ostane 3 metre siroky jazdny pruh, stat sa tam moze... pokial to neni zakazane dopravnou znackou. takze policia, preco by mala nieco riesit??? takymto tempom sa za chvilu z kazdej viacprudovej cesty stane cesta jednoprudova s mnozstvom parkujucich aut po stranach. obzvlast ked sa zakaze parkovanie na chodnikoch :) raz darmo, slovak je tvor vynaliezavy a spekulovat proti systemu ma akosi v krvi.
15. október 2013

q

gafor, ta posledna veta je ozaj vystizna. a paradoxne, ten vynaliezavy slovak bude spekulovat proti systemu tak, ze bude systemovymi argumentami (nie je tam obmedzenie znackou, zostanu tam 3 metre). zdravy rozum sa v hlavach takychto spekulantov a vychcalkov zasadne potlacuje.
15. október 2013

expert

Problém však spočíva v pohodlnosti vodičov a v snahe parkovať čo najbližšie pri mieste svojho záujmu...
16. október 2013

cestujuci po Mileticke

Ten problem na Mileticke skutocne je. Dodavatelia stavaju v casti kde sa restauracia v case medzi 7:30 - 8:00.
Mimochodom problem s dodavatelmi a ich dodavkami(autami) je vsade. Jednoducho p. vodic zastane pred prevadzkou a vyhodi smerovky a vyklada.
24. november 2023

Daniel

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
10. marec 2024

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém je riešený aj pod nasledovným podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/183160

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu.
Ďakujeme za pochopenie.

Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania